Niğde'de 16 Sporcu Milli Takıma Gitti - Son Dakika
Yerel

Niğde'de 16 Sporcu Milli Takıma Gitti

Niğde\'de 16 Sporcu Milli Takıma Gitti

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, 2014 yılı içerisinde Niğde’den çeşitli dallarda 16 sporcunun Milli takıma gittiğini söyledi.

16.02.2015 16:16

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, 2014 yılı içerisinde Niğde'den çeşitli dallarda 16 sporcunun Milli takıma gittiğini söyledi.

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çeşitli alanlarda faaliyetlerine devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan yaptığı açıklamada, "Niğde Gençlik spor il müdürlüğü olarak geçtiğimiz hafta Türkiye Voleybol federasyonu 3. lige yükselme maçlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik. 8 takımımızın katıldığı maçlarda Kayseri bölgesinden bir takımımız 3. lige çıktı. Yine geçtiğimiz hafta 5-6 çocuğumuz Türkiye derecesi elde ederek milli takıma seçildiler. Atletizmde 1 sporcumuz Türkiye şampiyonu oldu ve milli takıma seçildi. Kick Boks'ta bir kızımız Avrupa üçüncüsü oldu. Boks'ta yine 4 tane çocuğumuz milli takıma seçildiler, kendi kilolarında derece yaptılar. Dolayısıyla biz gerek antrenörlerimiz ve gerekse yetkili arkadaşlarımızla Niğde'de sporun gelişmesi için elimizden gelen gayretleri fazlasıyla yapıyoruz. Bu arada Judo takımımız Demirkazık'ta kamp yapıyor. Dolayısıyla Niğde Gençlik spor il müdürlüğü olarak 7-24 gençlerimizin hizmetindeyiz" dedi.

Gençlik Merkezinin yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi veren Turhan, "Yine Gençlik Hizmetlerimiz yapmış olduğu faaliyetler arasında gerek Sultan Abdülhamit'i anma töreni ve ileri de yapacakları Çanakkale ve İstiklal Marşının kabulü ile ilgili liderlerimiz çalışma içerinde. Gençlik merkezlerimizde gençlere yönelik her türlü kursumuz devam etmektedir. Bunun içerisinde hat sanatından tutun Osmanlıca, Arapça, İngilizce ve diğer derslerle tecrübeli hocalarımızla kurs vermekteyiz. 2015 yılı yatırımlarında Bakanlığımızdan 3 bin kişilik bir spor salonu talebimiz olmuştu. Bu salonumuzun çalışmaları devam ediyor. Gençlik merkezin inşaatı da devam ediyor, 2015 yılı içerisinde bitireceğiz. Bucakçayır'a bakanlığımızdan tam kapsamlı bir atletizm pisti talebimiz var, inşallah bu talebimizi de gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde'de 16 Sporcu Milli Takıma Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement