Nikah Tamam, "Milli İrade" Nöbetine Devam - Son Dakika
Güncel

Nikah Tamam, "Milli İrade" Nöbetine Devam

Nikah Tamam, "Milli İrade" Nöbetine Devam

Malatya'da yoğun bir katılım altında devam eden "Milli İradeye Sahip Çıkma" gösterileri ilginç anlara sahne oluyor.

21.07.2016 12:15  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayatlarını 'Önce Vatan" bilinciyle birleştiren Kader-Yunus Emre Savaş çifti, nikah töreninden hemen sonra Malatya Valiliği önündeki alana gelerek gösterilerdeki yerlerini aldılar.

Darbe teşebbüsünü engellemek adına 15 Temmuz Cuma gününden itibaren meydanları terk etmeyen 7'den 70'e tüm Malatyalıların yoğun ilgi gösterdiği "Demokrasi" ve Milli İradeye Sahip Çıkma" nöbetinin ne kadar önemli olduğu nikahları kıyılır kıyılmaz alana koşan bir çiftin örnek alınacak davranışıyla bir kez daha ortaya çıktı.
Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü personellerinden Yunus Emre Savaş, hayatını Kader Akbaba ile birleştirdi. Genç çift, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından kıyılan nikahın hemen ardından, Hükümet Meydanı önündeki gösterilere katıldılar.

'Tek Yürek, Cesur Malatya', 'Bu Toprak Bizim Toprağımız, Bu Vatan Bizim Vatanımız, Bu Şanlı Bayrak Bizim Bayrağımızdır" pankartıyla geldikleri alanda alkışlar altında platforma çıkan gelin ve damat, darbe girişimine karşı tek yürek ve tek ses olan Malatyalılar tarafından uzun süre alkışlandı. Yoğun ilgi altında sahneye çıkan Kader-Yunus Emre Savaş çiftininin heyecanlı oldukları gözlendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başta olmak üzere platformda bulunanlar tarafından tebrik edilen Kader-Yunus Emre Savaş çifti, alanda bulunan vatandaşları selamladılar.

BAŞKAN POLAT, "GENÇ ÇİFTİMİZİN BU DAVRANIŞINI TAKDİR EDİYORUM"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Milli İradenin sahiplenmesi adına örnek alınacak bir davranış sergileyen Kader- Yunus Emre Savaş çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Türkiye çapında devam eden 'Demokrasi' ve 'Milli İradeyi Sahiplenme' gösterilerinin Türkiye'nin bağımsızlığı ve hürriyeti açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,"Ülkemiz çok kritik günlerden geçmektedir, tüm vatandaşlarımızın ortak tepkisiyle gözü dönmüş, insanlıktan çıkmış, ülkeyi iç karışıklığa sürüklemek isteyen hainlerin planları bozuldu.Altıncı gününü yaşadığımız "Milli İrade" nöbetinin ülkenin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunu işte bu genç çiftimizin örnek alınacak davranışıyla görmekteyiz. Mesai saatleri içerisinde işimizi en güzel ve layıkıyla yaparken akşamları da nöbete devam ediyoruz. Belediye personellerimizden olan Yunus Emre kardeşimiz, hayatını Kader Akbaba kızımızla birleşti. Bugün onların nikahlarını kıydık.Birlikte mesai yaptığımız kardeşlerime 'gündüzleri işimize bakacağız, akşamda nöbete devam edeceğiz" dedim, bu çiftimizde 'nikahımızdan sonra alana geleceğiz ve nöbete devam edeceğiz' diyerek takdir edilecek bir davranış sergilediler. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.Hayat boyu direnen, haktan ve adaletten yana olmalarını temenni ediyorum. Allah hayırlı ve mübarek etsin"dedi.

KINA ÖRTÜSÜNDEKİ 'ÖNCE VATAN' YAZISI BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Yunus Emre Savaş'ın omuzundaki 'kına örtüsünde" büyük harflerle yazılan ' Önce Vatan" yazısı ise dikkatlerden kaçmazken, platformda bulunan protokol üyeleri genç çiftleri kutladılar.

Vatandaşların büyük alkışları altında platformdan inen Kader-Yunus Emre Savaş çifti daha sonra alandaki yerlerini alarak "Milli İrade" Nöbetine devam ettiler.
"ALLAH ONLARI ISLAH ETSİN"
Hayatlarının en mutlu gününde "Milli İrade" nöbetine devam eden Kader-Yunus Emre Savaş Çifti,"Herşey güzel vatanımız ve bayrağımız için, bizde nikahımızı kıydık, bu ülkeyi seven her vatandaş gibi elimize Türk Bayrağını alarak alana koştuk. Hiç kimse bizim kardeşliğimizi ve birliğimizi bozamaz. Darbeye kesinlikle hayır diyoruz. Allah bunu yapanları ıslah etsin.İdam istiyoruz, idam" diye konuştular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nikah Tamam, 'Milli İrade' Nöbetine Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement