Nilüfer'de Renkli Gece - Son Dakika
Güncel

Nilüfer'de Renkli Gece

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu "Dünya Kadın Hakları Günü" çerçevesinde verdiği konserde Uğur Mumcu Sahnesi'ne sığmadı.

08.12.2014 08:15

Türk Sanat ve Türk halk müziğinden sevilen eserleri seslendiren koroya, koristlerden kurulu folklor ekiplerinin gösterileri de ayrı bir renk kattı.

Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde verdiği konserlerle adından söz ettiren Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, "Dünya Kadın Hakları Günü" çerçevesinde bu kez de Türk Kadınlar Birliği Konseyi Derneği Bursa Şubesi yararına Uğur Mumcu sahnesindeydi.

Şef Dr. Aysel Gürel'in bestelediği Orhan Altınbaşak'ın sözlerinden bestelediği "Bursalı" şarkısının da seslendirildiği konserde solist olarak Seyhan Balkal, Nermin Akdeniz, Güler Tarımeri, Zümrüt Sanlı, Yasemin Demirci, Hürübe Kaya görev yaptı.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk için bestelenen "Hoş Gelişler Ola, Mustafa Kemal Paşa" marşını folklor grubuyla seslendiren koroya alkış yağdı. Bu arada Fit Dans Spor ve Sanat Merkezi'nden Tülay-Şenol Kahraman'ın vals gösterisi de büyük beğeni topladı.

SAHNEDE DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Türk Kadınlar Birliği Konseyi Derneği Bursa Şubesi Başkanı Handan Askeran Ton'un, Koro Şefi Dr. Aysel Gürel'e doğum günü pastası sürprizi konsere damgasını vurdu. Konserin finalinde bir anda sahneye doğum günü pastası getirildi. Şef Aysel Gürel, doğum günü pastasını izleyenlerin alkışları arasında, saz heyetinde görev yapan koro şefi eşi Kenan Gürel ile birlikte kesti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nilüfer'de Renkli Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement