Numan Kurtulmuş: "Bu Millet, 10 Ağustos'da Eski Türkiye'nin Son Kalesini de Fethediyor" - Son Dakika
Yerel

Numan Kurtulmuş: "Bu Millet, 10 Ağustos'da Eski Türkiye'nin Son Kalesini de Fethediyor"

Numan Kurtulmuş: "Bu Millet, 10 Ağustos\'da Eski Türkiye\'nin Son Kalesini de Fethediyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Eski Türkiye'nin seçkinlerinin son kale olarak gördüğü Cumhurbaşkanlığı makamı, 10 Ağustos'ta millet tarafından fethedilecek" dedi.

03.08.2014 00:34

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Eski Türkiye'nin seçkinlerinin son kale olarak gördüğü Cumhurbaşkanlığı makamı, 10 Ağustos'ta millet tarafından fethedilecek" dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Yeni Türkiye ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi' konulu konferansa konuşmacı olarak Numan Kurtulmuş, "Bu millet eski Türkiye'nin son kalesini de fethediyor. Laf ağzımdan kaçmadı. Bilerek söyledim. Eski Türkiye'nin seçkinlerinin kale zannettikleri emniyet sibobunu da millet eline alıyor.Bu millet oy verdiği sürece, bu milleten çarşısı ve pazarıyla ilgisiyle olmayan, bu milletin tarihiyle ilgisiyle olmayan, bu milletin şarkısı ve türküsüylü olmayan ve bu milletin camisiyle mescidiyle ilgisi olmayan hiç kimse bundan sonra cumhurbaşkanı olamayacaktır" diye konuştu.

Türkiye'nin 10 Ağustos seçimiyle önemli bir kavşağı daha geride bırakacağını dile getiren Kurtulmuş, "30 Mart 2014 seçimleri, Türkiye'nin yeni Türkiye mi yoksa eski Türkiye istikametinde mi gideceği önemli bir dönüm ve kavşak noktasıydı. Yeni Türkiye yolunda yürüyeceğimizi, milletimiz karar verdi ve birinci aşamayı geçmiş olduk. İkincisi 10 Ağustos seçimleridir. Ben 10 Ağustos'ta yeni Türkiye'nin kapılarının bütünüyle açılacağına inanıyorum ve gördüğümüz manzara odur. Ağustos'ta Türkiye, önemli bir kavşağı daha geride bırakmış olacaktır. Bu yeni ve eski Türkiye lafını, laf olsun diye söylemiyoruz. Bu salonda bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin önemli bir kısmının hayatları içerisinde, eski Türkiye'nin sorunlarını yaşamış insanlar olduğunu biliyorum. Bu anlamda baktığımız zaman çok acı günler geçirdik. Türkiye'de sandık Allah'a çok şükür hep ortada oldu. Diğer bölge ülkeleri ile kıyasladığımız zaman, bizim en önemli başarımız budur. Ne olursa olsun, sandığı ortaya koymayı başardık. Sandıktan da hep milletin söylediği istikamet çıktı ama 1950 yılından alırsanız, 5 tane askeri müdahale oldu. Bunların bir kısmında başbakanlar asıldı, bir kısmında da başbakanların halkın helal oylarıyla aldığı koltukları ellerinden alındı. Türkiye'de siyasi suikastler yapıldı, Türkiye'de siyasi idamlar gerçekleştirildi, Türkiye'de toplumsal olaylar gerçekleştirildi. 64 yıl içerisinde bu millet tam manasıyla antidemokratik komplolara karşı şerbetlendi" şeklinde konuştu.

Yeni Belediye Kültür Sarayı'ndaki konferansa AK Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay ve Vural Kavuncu, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Eren Çetinler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Numan Kurtulmuş: 'Bu Millet, 10 Ağustos'da Eski Türkiye'nin Son Kalesini de Fethediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement