Numan Kurtulmuş: "İhsanoğlu'nun Aday Olması Siyasi Mücadeleyi Milletin Kazandığının Göstergesidir" - Son Dakika
Politika

Numan Kurtulmuş: "İhsanoğlu'nun Aday Olması Siyasi Mücadeleyi Milletin Kazandığının Göstergesidir"

Numan Kurtulmuş: "İhsanoğlu\'nun Aday Olması Siyasi Mücadeleyi Milletin Kazandığının Göstergesidir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesinin Türkiye’de siyasi mücadeleyi milletin kazandığının ifadesi olduğunu söyledi.

05.08.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesinin Türkiye'de siyasi mücadeleyi milletin kazandığının ifadesi olduğunu söyledi.

Numan Kurtulmuş, AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği programlara katıldı. İlk olarak Üsküdar İskelesi'nde kurulan seçim standını ziyaret eden Kurtulmuş, partililerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kurtulmuş, kısa süren bir konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için açılan yardım hesabına para yatırmak için bankaya giden AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Üsküdar Bağlarbaşı'ndaki Ziraat Bankası'nda uzun kuyruk oluşturan teşkilat üyelerine teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, seçim otobüsünden halka seslendi.

10 Ağustos 2014 seçimlerinin Türkiye'de siyaseti yeniden şekillendireceğine dikkat çeken Kurtulmuş, çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında da konuştu. Önceki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin Ali Fuat Başgil'in adaylığını engellediğini söyleyen Kurtulmuş, muhafazakar ve dindar olduğunu söyledikleri birini aday gösterdiklerini ifade etti. Kurtulmuş, "Bu adayın çıkmış olması bile Türkiye'de bundan böyle seçimleri milletin kazandığının, siyasi mücadeleyi milletin kazandığının en güzel işaretidir. Bu kardeşiniz 30 Mart seçimlerinde Türkiye'de çok yere gitti. Her gittiğim yerde şunu söyledim. Millet Cumhurbaşkanı'nı seçtiği sürece bu ülkede milletin çarşısından pazarından geçmeyen, milletin şarkısıyla türküsüyle ilgisi olmayan, milletin tarihi ile medeniyeti ile ilgisi olmayan, camisi ile mescidi ile ilgisi olmayan hiç kimse Cumhurbaşkanı olamayacaktır bundan sonra" ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş'a ziyaretleri sırasında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş da eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Numan Kurtulmuş: 'İhsanoğlu'nun Aday Olması Siyasi Mücadeleyi Milletin Kazandığının Göstergesidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement