PKK'dan Fuhuş Dayağı - Son Dakika
Güncel

PKK'dan Fuhuş Dayağı

PKK\'dan Fuhuş Dayağı

Nusaybin'de IŞİD'i protesto gösterilerinin 7'nci gününde göstericiler yol kesip kimlik kontrolü yaptıktan sonra fuhuş yaptırdığı iddiasıyla bir kişiyi hastanelik etti.

14.10.2014 13:10  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde IŞİD'in Kobane'ye saldırısını protesto gösterilerinin 7'nci gününde meşaleli yürüyüş yapan bir grup, uluslararası İpek Yolu'nda durdurduğu araçlarda kimlik kontrolü ve arama yaptı.

KİMLİK KONTROLÜ YAPTILAR

Dün öğleden sonra esnafın kepenk kapattığı Nusaybin İlçesi'nde akşam saatlerinde yüzlerce kişi ellerinde meşalelerle Nevruz alanında toplandı. Abdullah Öcalan, Kobani, YPG ve PKK lehine sloganlar atan gruptan bazı gençler, daha sonra uluslararası İpek Yolu'nda ateş yakarak barikat kurdu. Yoldan geçen araçları durduran gençler kimlik kontrolü yaparak kamyon ve TIR dorselerinde arama yaptı.

FUHUŞ DAYAĞI

Gençler ayrıca, ilçede fuhuş yaptırdığı ve uyuşturucu satıcılığı yaptığı iddia edilen bir kişiyi de döverek hastanelik etti. Grup kendilerine müdahale eden polise de molotof kokteyli, ses bombası, havai fişek ve taşlarla saldırıda bulundu. Polis de bu gruba, basınçlı su ve gaz bombalarıyla karşılık verdi.

YOL 2 SAAT KAPALI KALDI

Bunun üzerine göstericiler ara sokakla dağılarak eylemlerine burada devam etti. Müdahale nedeniyle uluslararası İpek Yolu yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı. Çatışmalar gece geç saatlerine kadar sürdü.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel PKK'dan Fuhuş Dayağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ömer Faruk B.: Karadeniz mafyalarını alırsanız içeri, meydanlar böyle it kopukla dolar. Bunları tek tek içeride alamazsınız, asamazsınızda, kesemezsinizde. Yazık. . 8 35 Yanıtla
  • Gonyali Kürd: PKK yi bu denli şımartan kim sizce ? 23 17 Yanıtla
  • sewo: analarını bacılarını satan, uyuşturucu parası ile silah alan bir tek hücreli canlıların yaptığına bak hele. gelin barzolar o kimlik kontrolünü yerse ESKİŞEHİR de yapın :) 20 18 Yanıtla
  • NUSAYBİNLİı.: İŞİN GERÇEĞİ FUHUŞCU REKABETİ. KENDİLERİNE AZ HARAÇ VEREN FUHUŞCUYU DÖVDÜLER. 17 19 Yanıtla
  • KÜRTLER zazaların marabası mı.: KÜRTLER ARA IRK MI. ARAP FARS VE TÜRKLERİN KIMAS: kürtler ara ırk mı. arap fars ve türklerin kımasından olan bir ırk mı. . . ari ırk mı. israiloğullarının kayıp kabilesi mi. . . zazaların marabası mı. . . inanın okurken hep kafam karışıyor. merak ediyom işte. ben babam dedem kardeşlerim kuzenlerim türk. babaannemin adı zozan. benim adım da zozan. . mahrabad izady nin KÜRTLER diye bir kitabı hep yalan uydurma hep birbiriyle kendi kendiyle çelişki dolu. 5 3 Yanıtla

Advertisement