"PKK" Yazılan Tepeye Türk Bayrağı Dikildi - Son Dakika
Güncel

"PKK" Yazılan Tepeye Türk Bayrağı Dikildi

"PKK" Yazılan Tepeye Türk Bayrağı Dikildi

Orman Genel Müdürlüğü'nün kısaltması "OGM" yazısının tahrip edilerek "PKK" yazısıyla değiştirildiği Manisa'nın Salihli ilçesindeki tepeye, dev Türk bayrağı dikildi.

09.02.2016 19:29  Güncelleme: 22:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da Kurşunlu Kaplıcaları Yolu üzerinde bulunan dağlık alana geçen yıl beyaza boyanan taşlarla Orman Genel Müdürlüğü'nün kısaltması "OGM" yazılmıştı. Terör örgütü PKK, Orman Genel Müdürlüğü'nün kısaltması "OGM" yazısının tahrip ederek "PKK" yazısıyla değiştirdi. Yazının yazıldığı o yere bugün Salihli Orman İşletme Şefliği ve hayırsever işadamı İbrahim İlhan'ın katkılarıyla, 24 metrelik bir direk dikildi. 24 metrekare büyüklüğünde Türk Bayrağı törenle göndere çekildi.

"OGM" YAZILDI

Kurşunlu Kaplıcaları Yolu üzerinde bulunan dağlık alana geçen yıl beyaza boyanan taşlarla Orman Genel Müdürlüğü'nün kısaltması "OGM" yazıldı. Geçen 8 Ocak'ta bazı kişiler bu taşları kullanarak "PKK" yazdı.

YAZIYI OLUŞTURAN TAŞLAR DAĞITILDI

Köylülerin ihbarıyla güvenlik güçleri inceleme yapıp, yazıyı oluşturan taşları dağıttı. OGM yazısı tekrar yazılmazken, taşlar alandan kaldırıldı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis olayla ilgili S.K (16) ve K.Ö.'yü (18) gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

O TEPEYE DEV TÜRK BAYRAĞI DİKİLDİ

Yazının yazıldığı o yere bugün Salihli Orman İşletme Şefliği ve hayırsever işadamı İbrahim İlhan'ın katkılarıyla, 24 metrelik bir direk dikildi. 24 metrekare büyüklüğünde Türk Bayrağı törenle göndere çekildi. Manisa Orman İşletme Müdürü Yasin Yaprak, Salihli Orman İşletme Şefi Gökhan Erkmen, hayırsever iş adamı İbrahim İlhan da düzenlenen törene katıldı.

"TÜRK BAYRAĞINI İNDİRMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ"

Bayrağın göndere çekilmesinin ardından katılımcılar İstiklal Marşı okudu. Hayırsever işadamı İbrahim İlhan, Türk Bayrağı'nı indirmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi. İlhan, "Yaşadığımız bu tatsız olay derin bir üzüntüye neden olmuştu. Biz de bu olaya duyarlılık göstererek Orman İşletme Şefliği ile birlikte bayrağımızı tekrar göndere çektik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'PKK' Yazılan Tepeye Türk Bayrağı Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • erdo: Bayrak ve vatan gerisi Yalannnnnnn 55 49 Yanıtla
  • manısalı: eşkıyadan devlet olmaz... ütopya bunlar 52 21 Yanıtla
  • ametli sur: Vah vah ğözlerim yasardi orman bakani orda nöbet tut ne olur olmaz 28 25 Yanıtla
  • BURSA: ÇOKTA TIN 11 21 Yanıtla
  • Bu ne cesaret : Ne içtiniz. Bırakın kürt faşist ligini .50 milyon Türk e hakarettir yaptığınız. 14 3 Yanıtla
  • sus: manisada bir tepeye türk bayrağı dikmenin zafer sarhoşluğu. 9 2 Yanıtla
  • Özgürvatan: Vatansızlar bayrak asker örf adet bilmeyin düşman askerinin zulmünü yaşadınız mı anlarsınız nasıl müslümansınız hiç mi değerleriniz yok 4 6 Yanıtla
  • ahmet: bayrak fasizmi 2 7 Yanıtla
  • azad: Bende cudi dagi zanettim 5 1 Yanıtla
  • zıtr: akp bu ülkenin hangi karış toprağına sahip çıktı ki 3 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement