Oda Başkanlarından Yiğen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Oda Başkanlarından Yiğen'e Ziyaret

Oda Başkanlarından Yiğen\'e Ziyaret

Selendili oda ve kooperatif başkanları Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen’i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

16.04.2014 17:13

Selendili oda ve kooperatif başkanları Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen'i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Manisa'nın Selendi İlçesi Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Çetin Erol, Selendi Şoförler Odası Başkanı Hikmet Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Yaman, Şükrü Filik ve Selendi AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Sezer, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Çetin Erol, "Ali başkanımızı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk. Esnaflarımıza hizmet için bu makamlardayız. Bizler her zaman esnafımızın yanındayız" şeklinde konuştu.

Kula Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yiğen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Komşu ilçemiz olan Selendi'de görev yapan kooperatif ve oda başkanlarımızın ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oda Başkanlarından Yiğen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement