Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde İhsaniye Kız, Erkek Öğrenci Yurdu ve üniversite öğrencilerinin bulunduğu 3 yurtta kalan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla düzenlenen gıda, giyim ve ev tekstili kermesi açıldı.

16.05.2016 15:15

Ordu'nun Fatsa ilçesinde İhsaniye Kız, Erkek Öğrenci Yurdu ve üniversite öğrencilerinin bulunduğu 3 yurtta kalan öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla düzenlenen gıda, giyim ve ev tekstili kermesi açıldı.

İhsaniye Kız, Erkek Öğrenci Yurdu ve üniversite öğrencilerinin bulunduğu yurtlarda kalan talebeler için kermes çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Kermes açılış törenine Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyesi Abdullah Erarslan, resmi kurum ve daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fatsa İhsaniye Erkek Talebe Yurdu önünde açılan kermesin açılış konuşmasını yapan Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, "Öğrenciler yararına açılan bu kermesten inşallah çok verimli bir şekilde sonuç alınır. Katılımlarınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler yararına düzenlenen kermesin açılış kurdelesini Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, daire amirleri ile STK temsilcileri birlikte kesti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement