Öğrencilerden "Mobil Dolandırıcılık" Tiyatrosu - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden "Mobil Dolandırıcılık" Tiyatrosu

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri tarafından "mobil dolandırıcılık" konulu tiyatro oyunu sahnelendi.

08.04.2016 17:10

Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri tarafından "mobil dolandırıcılık" konulu tiyatro oyunu sahnelendi.

Emniyet Müdürlüğünün katkılarıyla, Cebelibereket Kültür Merkezi'nde sahneye konulan tiyatro oyunu öncesi konuşma yapan Toplum Destekli Polislik Şubesinde görevli Komiser Yardımcısı Hatice Saraç, polisin toplumla iç içe olan devlet adına güvenliği sağlamakla görevli bir kurum olduğunu belirtti.

Toplumsal ve teknolojik gelişmelerin yeni suç tiplerinin de ortaya çıkmasına neden olduğuna dikkat çeken Saraç, şunları söyledi:

"Mobil dolandırıcılık olarak ifade edilen telefonla yapılan dolandırıcılık suçları vatandaşlarımızı mağdur etmekte ve zaman zaman ulusal bazda haberlere konu olmaktadır. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü olarak halkımızı bu tür suç tiplerine karşı bilinçlendirmek ve duyarlı hale getirmek, mağduriyetlerinin önüne geçmek için ilgili birimlerimiz kendi alanlarıyla ilgili çalışmalar yapmaktadır. Mobil dolandırıcılık suçlarına dikkat çekme adına tiyatro oyununun sahnelenmesinde, katkılarından dolayı Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum."

Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da başarılı bir oyun sergileyen öğrencileri tebrik ederek, katkılarından dolayı da okul müdürü Cemallettin Çakır ve öğretmen Sibel Bozdoğan, İlyas Kolak ve Nuriye Analan'a teşekkür belgesi verdi.

Tiyatroyu, Vali Kerem Al, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Baro Başkanı Dilem Aksoy, kamu kurumlarının müdürleri ve davetliler izledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencilerden 'Mobil Dolandırıcılık' Tiyatrosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement