Öğretim Görevlileri İstanbul'da Moda Seminerine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Öğretim Görevlileri İstanbul'da Moda Seminerine Katıldı

Öğretim Görevlileri İstanbul\'da Moda Seminerine Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı Öğretim Görevlileri İstanbul Moda Akademisi’nde (İMA) verilen moda seminerine katıldı.

16.04.2014 12:20

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı Öğretim Görevlileri İstanbul Moda Akademisi'nde (İMA) verilen moda seminerine katıldı.

Gediz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programında eğitim veren bir grup öğretim görevlisi, Sadrazam Sait Paşa Konağı'nda faaliyet gösteren İstanbul Moda Akademisi'ni ziyaret etti.

İstanbul Moda Akademisi'nin tüm eğitim birimlerini gezen MYO Moda Tasarım Programı Öğretim Görevlileri, akademide verilen eğitim programları, dersler ve saatleri hakkında bilgi edindiler.

Daha sonra Akademi Müdürü Leyla Özdemir tarafından verilen moda seminerine katılan MYO Moda Tasarım Programı Öğretim Görevlileri, Avrupa Birliği Ekonomi Bakanlığı ile İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri (İTKİB) işbirliğiyle 2007 yılında kurulan İstanbul Moda Akademisi'nin, moda ve modayla ilgili tüm alanlarda yenilikçi ve modern bir yaklaşımla yürüttüğü eğitim faaliyetleri ve uluslararası platformlarda gördüğü büyük ilginin sebeplerini öğrendiler.

İstanbul Moda Akademisi Müdürü Leyla Özdemir, konuşmasında, Türkiye'nin en yetkin moda okullarından biri olan İstanbul Moda Akademisi'nin moda, tasarım ve sanat bilinci yüksek uluslararası pazarlar farkındalığı olan moda tasarımcıları yetiştirmeyi amaçladığını ifade etti.

Seminer sonunda, İstanbul Moda Akemisi Müdürü Leyla Özdemir'e, Gediz Meslek Yüksekokulu adına öğretim görevlileri tarafından çini tabak hediye edildi.

Daha sonra İstanbul Kongre Merkezine geçen Gediz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı Öğretim görevlileri, burada düzenlenen Sanat Okulları Fuarı'nı gezdiler.

Yurtiçinden ve yurtdışından birçok sanat okulunun katıldığı fuarda, moda ve sanat okulları temsilcileriyle görüşen ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan öğretim görevlileri ziyaretin çok faydalı geçtiği, moda eğitimi hakkında son gelişmeleri yakından takip etme fırsatı yakaladıklarını belirttiler.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretim Görevlileri İstanbul'da Moda Seminerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement