Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu Gönen'in Gururu Oldu - Son Dakika
Yerel

Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu Gönen'in Gururu Oldu

Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu Gönen\'in Gururu Oldu

Balıkesir’in Gönen ilçesinde okullar arası masa tenisi il birinciliği müsabakalarında Gönen’i temsil eden Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu öğrencileri, yıldız kızlar kategorisinde takım halinde ilçeye dereceyle döndü.

24.12.2015 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Gönen ilçesinde okullar arası masa tenisi il birinciliği müsabakalarında Gönen'i temsil eden Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu öğrencileri, yıldız kızlar kategorisinde takım halinde ilçeye dereceyle döndü.

Cansu Yapıcıoğlu, Aslı Salı ve Sudenaz Koyuncu'dan oluşan kızlar masa tenisi takımı, Tansu Muço kaptanlığında çıktıkları maçlardan il üçüncüsü olarak bir başarıya imza attı. Balıkesir il merkezinde Rahmi Kula Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu, grubunda yer alan Bigadiç temsilcisini 3-1, Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nu 3-0 mağlup ederek grup maçlarını grup lideri olarak tamamladı. Bu sonuçlarla yarı finale çıkan Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu, yarı finalde Erdek temsilcisinekaybederek üçüncülük maçına çıkmış ve bu maçı 3-1 ile geçerek turnuvayı 3. olarak tamamladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmen Işıl İpek Ortaokulu Gönen'in Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement