Ökkeş Demir'den Şampiyonlara Tebrik - Son Dakika
Yerel

Ökkeş Demir'den Şampiyonlara Tebrik

Ökkeş Demir\'den Şampiyonlara Tebrik

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda Gaziantepli sporcular Zehra ve Elif Döşüçukur şampiyonluk ve üçüncülük madalyası alarak döndü.

07.10.2015 14:32

Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Gaziantepli sporcular Zehra ve Elif Döşüçukur şampiyonluk ve üçüncülük madalyası alarak döndü.

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Marmaris Amiral Orhan Aydın Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonaya, 70 ilden 900'ü erkek ve 550'si kız toplam bin 450 sporcu 16 sıklette mücadele edilmişti. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularından Zehra Döşüçukur şampiyonluk elde ederken kardeşi Elif Döşüçukur ise üçüncü olmuştu. Gösterdikleri başarının ardından kente dönen sporcuların, milli takımın Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda ülkeyi temsil edecekleri belirtildi.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise aldıkları başarılı sonuçla milli takıma seçilen sporcuları tebrik etti. Şampiyonluk ve üçüncülükle dönen Döşüçukur kardeşlerin şehrimizi gururlandırdığını ifade eden Demir, Gaziantep'in birçok branşta yükselişini devam ettireceğini söyledi. Demir, "Marmaris'te düzenlenen Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda şehrimizi temsil eden sporcularımız başarı ile şehre dönmüşlerdir. Türkiye Şampiyonluğu ve üçüncülüğü alan sporcu kardeşlerimi ve onlara emek veren antrenörlerimizi tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ökkeş Demir'den Şampiyonlara Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement