Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği Sona Erdi

Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği Sona Erdi

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, 2013–2014 Eğitim ve Öğretim Yıllı okullar arası Puanlı Atletizm il birinciliği yarışmaları sona erdi.

05.04.2014 12:55

Şehir Stadyumunda yapılan yarışmalarda Küçükler, Yıldızlar, Gençler Bay - Bayan olmak üzere 3 kategoride yarışan öğrenciler, derece yapabilmek için birbirleri ile kıyasıya yarıştı. 40 Kız, 80 Erkek olmak üzere toplam 120 sporcu katıldı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalar sonunda dereceye giren öğrencilere ve okullara kupalarını; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, Spor Uzmanı Yusuf Öner, Okul Sporları İl Temsilcisi Şirin Gönen ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

Yapılan Yarışmalar Sonucunda, Genç Kızlarda 3536 puan ile Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Genç Erkeklerde 6275 puan ile Nurettin Dolgun Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi, Yıldız Kızlarda 134 puan ile Eleşkirt Y.İ.B.O, Yıldız Erkeklerde 336 puan ile 15 Nisan Ortaokulu, Küçük Kızlarda 212 puan ile Doğubayazıt 14 Nisan Ortaokulu ve Küçük Erkeklerde ise 302 puan ile 15 Nisan Ortaokulu şampiyon olan okullar oldu.

Sonuçlar

Genç Kızlar: 1. Kız Teknik ve Meslek Lisesi
Genç Erkekler: 1. Nurettin Dolgun Endüstri ve Teknik Meslek Lisesi, 2. Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, 3. Anadolu Ticaret Meslek Lisesi
Yıldız Kızlar: 1. Eleşkirt Y.İ.B.O, 2. Murat Kız Y.İ.B.O, 3. Doğubayazıt 14 Nisan Ortaokulu
Yıldız Erkekler: 1. 15 Nisan Ortaokulu, 2. Eleşkirt Y.İ.B.O, 3. Murat Kız Y.İ.B.O
Küçük Kızlar: 1. Doğubayazıt 14 Nisan Ortaokulu, 2. Taşlıçay Y.İ.B.O, 3. Tutak Aşağı Köşk O.okulu
Küçük Erkekler: 1. 15 Nisan Ortaokulu, 2. Taşlıçay Y.İ.B.O, 3. Eleşkirt Y.İ.B.O

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement