Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Okullarda Karne Heyecanı

Kumluca'da Kasapçayırı İlk Ortaokulunda karne töreni düzenlendi.

23.01.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca'da 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi dolayısıyla Kasapçayırı İlk-Ortaokulunda tören gerçekleştirildi.

Karne törenine Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, ilçede resmi ve özel kurumlar olmak üzere toplam 13 bin 924 öğrencinin eğitim öğretim gördüğünü, ilçede yaklaşık 900 öğretmenin görev yaptığını söyledi.

Bu yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği ile ortaklaşa gerçekleştirdiği "Başarılı Öğrenciye Tatil İyi Gelecek Projesi" kapsamında Kumluca'da da okul birincisi öğrencilere aileleriyle beş yıldızlı otellerde iki gün tatil yaptıracağını ifade eden Girgin, bu tür ödüllendirmelerin başarının artırmasında etkili olacağını kaydetti.

Başkan Hüsamettin Çetinkaya da başarılı öğrencilere sinema hediyesi uygulamasını bu yıl da devam ettirdiklerini, ilköğretim birinci kademedeki öğrencilere karnelerinde notları "Çok iyi" olanlar ile orta öğretim ve liselerde takdir alan öğrencilere bedava sinema izlettireceklerini söyledi.

Belediye olarak ilçe genelinde girdikleri sınavlarda başarılı olan öğrencilere dağıtılmak üzere özel okuma setleri hazırlattıklarını ifade eden Çetinkaya, öğrenciler, öğretmenler ve ailelerine birlikte, sağlıklı ve mutlu bir yarıyıl diledi.

Protokol üyeleri daha sonra öğrencilere karnelerini dağıttı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okullarda Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement