Okyanus Ortaokul Bayan Tenis Takımı "Hedef Türkiye Şampiyonluğu" - Son Dakika
Güncel

Okyanus Ortaokul Bayan Tenis Takımı "Hedef Türkiye Şampiyonluğu"

Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Bayan Tenis Takımı Gençlik İl Spor Müdürlüğü'nün 22-25 Şubat günü arasında İstanbul'da düzenlediği Tenis Şampiyonası'nda 9 takımı geçerek İstanbul Şampiyonu oldu.

25.02.2015 16:46

Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Bayan Tenis Takımı sporcuları Zeynep Erman, Zeynep Sönmez ve Zeynep Sude Akbaş Hakan Cengiz antrenörlüğünde İstanbul genelinde 9 takım arasından; Silivri Ortaokulu, Özel Marmara Ortaokulu, Esenşehir Bilfen Ortaokulu ve İELEV Ortaokulu'nu üstün oyunu ile set vermeden yendi.

İstanbul Şampiyonu Bahçeşehir Okyanus Koleji Ortaokul Bayan Tenis Takımı, Nisan ayında İzmir'de gerçekleşecek olan Yarı Final'de mücadele edecek.

Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Ana Bölüm Başkanı İbrahim Cengiz İstanbul Şampiyonluğu için, "Hedeflediğimiz bir başarıyı kazanmanın mutluluğu içerisindeyiz. Emeği geçen öğrencilerimizi, antrenörlerimize ve desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederim. Bundan sonraki hedefimiz Nisan ayında İzmir'de gerçekleşecek olan Yarı Final mücadelelerini geçip Türkiye Şampiyonluğunu kazanmak." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okyanus Ortaokul Bayan Tenis Takımı 'Hedef Türkiye Şampiyonluğu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement