Okyanusları Aşan Walker Havuzda Yüzdü - Son Dakika
Spor

Okyanusları Aşan Walker Havuzda Yüzdü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şampiyonadan görüntüler Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası açılış seremonisi dünyaca ünlü yüzücü Adem Walker'inde katılımıyla Marmaris'te gerçekleştirildi.

19.05.2016 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şampiyonadan görüntüler Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası açılış seremonisi dünyaca ünlü yüzücü Adem Walker'inde katılımıyla Marmaris'te gerçekleştirildi.

Dünyadaki en zorlu 7 okyanus geçişinde ilk denemesinde başarılı olan Büyük Britanyalı açık deniz yüzücüsü Adam Walker, Muğla Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Marmaris Belediye Başkan Vekili İsmet Kamil Öner açılışta gösteri yüzmesi gerçekleştirdi.

Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel, açılışta yaptığı konuşmasında organizasyona 900'e yakın sporcunun katılacağını belirterek, "Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, ülkemizin en prestijli organizasyonlarından bir tanesi. Türkiye Yüzme Federasyonu ile koordinasyon ve işbirliği içerisinde gerçekleştirilen Uluslararası Audi Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası ve Uluslararası Martı Hotel Açık Su Yüzme Maratonu gibi iki farklı şampiyonanın birbiri ardı sıra gerçekleştirildiği bir şampiyonalar bütünüdür" dedi.

Son bir yıldaki üçüncü organizasyona imza atacaklarını vurgulayan Demirel, "FINA Dünya Yüzme birliğinin düzenlediği Dünya Yüzme Şampiyonaları dışında gerçekleştirilen dünyada tek ve benzeri olmayan bir organizasyondur. Böyle bir organizasyona Marmaris'imizin ev sahipliği yapmasından dolayı da gurur duyuyoruz. Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası 18-22 Mayıs tarihleri arasında rekor katılımla Marmaris'te gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Muğla Valisi Amir Çiçek de yurt dışından ve yurt içinden yüzmeye gelen sporcuların çok anlamlı bir günde yarıştığına dikkat çekti. Çiçek, "19 Mayıs gibi özel birde yarışıyorsunuz hepinizi çok tebrik ediyorum. Yüzme sporunu bu tür yarışmalar sevdirmektedir. Bunun içinde yarışırken güzel bir amaca da hizmet ediyorsunuz" şeklinde konuştu.

Şampiyonanın açılış seremonisinden sonra dereceye sporculara madalyaları, Muğla Valisi Amir Çiçek ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Okyanusları Aşan Walker Havuzda Yüzdü
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Okyanusları Aşan Walker Havuzda Yüzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement