Okyanuslu Öğrenciler Dünya Şampiyonluğu İçin Katar'a Uçtu - Son Dakika
Güncel

Okyanuslu Öğrenciler Dünya Şampiyonluğu İçin Katar'a Uçtu

Türkiye Şampiyonu olan Bahçeşehir Okyanus Koleji Bayan Tenis Takımı, Dünya Şampiyonluğu'nu Türkiye'ye getirmek için 8 Mart 2015 Pazar günü saat 12.35'te Katar'a uçtu.

10.03.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim, sanat ve kültür alanlarında olduğu gibi elde ettiği ulusal ve uluslararası derecelerle başarısını Dünya'ya kanıtlayan Okyanus Kolejleri öğrencileri, Katar'da 08 - 15 Mart 2015 tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Tenis Şampiyonası'nda da şampiyonlukla dönerek Türkiye'ye bu gururu yaşatmayı hedefliyor.

Şimdi Sıra Katar'da!

Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise Bayan Tenis Takımı 3-8 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Liseler Arası Türkiye Tenis Şampiyonası'nda hiç yenilgi almadan Türkiye Şampiyonu olmuştu. Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala, Başkan Yardımcısı Hasan Gümüşkesen, Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Ana Bölüm Başkanı İbrahim Cengiz, Bayan Tenis Takım Antrenörü Hakan Cengiz, Antrenör Yardımcısı Miray Arı, Bahçeşehir Okyanus Kolejleri Bayan Tensi Takımı oyuncuları, Melis Bayraktaroğlu, Müge Topsel, Berfu Cengiz, Ege Tomey, Yağmur Akdemir ve İrem Soylu Dünya Tenis Şampiyonası'na katılmak üzere Katar'a gittiler.

Katar'a doğru yola çıkmadan önce düşüncelerini ifade eden Okyanus Kolejleri Bayan Tenis Takımı Kaptanı Melis Bayraktaroğlu; "Türkiye'de oynadığımız tüm maçlar bizim için Katar'a bir ön hazırlık niteliğindeydi. İstanbul ve Türkiye Şampiyonasında mücadele ederken tek ve en önemli hedefimiz, Katar'da Dünya Şampiyonluğunu kazanmaktı. Şimdi Katar'a doğru yola çıkıyoruz. Katar'dan dönerken elimizde Dünya Şampiyonluğu Kupası ile dönüp, bu gururu Türkiye'ye yaşatmayı hedefliyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okyanuslu Öğrenciler Dünya Şampiyonluğu İçin Katar'a Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement