Oluşum'dan Sıra Dışı Eğitim Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Oluşum'dan Sıra Dışı Eğitim Rüzgarı

Oluşum\'dan Sıra Dışı Eğitim Rüzgarı

Oluşum Eğitim Kurumları Tire Şubesi, 2016-2017 eğitim öğretim sezonuna, Tire halkının hayatına çok iddialı girdiklerini belirttiler.

19.07.2016 16:29  Güncelleme: 16:32

Tüm kadrosunu; kendini branşlarında kanıtlamış bireylerden oluşturduklarını ifade eden Özel Oluşum Eğitim Kurumları'nın, yönetim kadrosuyla da 2016-2017 Eğitim Öğretim döneminde gerçekten sıra dışı bir eğitim rüzgarı estirmeleri bekleniyor.

"Alanında uzaman bir ekip"

Kurucu Temsilcisi Duygu BIYIK; Tire Oluşum Eğitim Kurumları yönetim kadrosunun neredeyse tamamlanmış olduğunu ve yeni eğitim öğretim yılına Tire'nin en iyi kadrosu ile birlikte iddialı bir şekilde gireceklerini ifade etti.
İddialı kadrosuyla yeni eğitim öğretim yılına girecek olan Oluşum kadrosu; Kurucu temsilcisi; Duygu BIYIK, Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul Müdürü; Şendağ ALBAYRAK, Lise Müdürü; Seda ŞENTÜRK ÇAPRAZ, Genel Koordinatör; Yılmaz GÖÇMEN ve her biri kendi alanında uzaman öğretmen kadrosu olarak şekillendi.

Tire Oluşum Eğitim Kurumları kadronun tecrübeleriyle dolu Eğitim- Öğretim hayatlarından kısaca söz edilecek olursa;
Şendağ ALBAYRAK (Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul Müdürü): 1974-2013 yılları arasında Ankara'da Kamu ve Özel Eğitim Öğretim kurumlarında öğretmen ve idareci olarak çalışmıştır. Ayrıca kamu kurumlarının ve özel kuruluşların her kademesindeki personeline "Doğru, Güzel ve Etkili Konuşma(Diksiyon) ve İletişim Becerileri" kursu vermiştir. Yetişkinlerle olan bu çalışmalarını; 2013'de Tire'de Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen kurslarla aktif olarak sürdürmektedir. Kursları bitiren Tireliler Tire için çok değerli projelere imza atmaktadır. www.derenay.com sitesinden kendisiyle ve çalışmaları ile ilgili bilgi edinilebilir.

Seda ŞENTÜRK ÇAPRAZ( Lise Müdürü): 2007-2010 yılları arasında Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulunda Öğretim Görevlisi olarak,2010' dan itibaren Kamu ve Özel Kurumlarda Matematik öğretmeni olarak çalışmıştır.2013 yılında Özel Oluşum Eğitim Kurumlarıyla yolları kesişen Seda ŞENTÜRK ÇAPRAZ iletişimdeki üstün becerisiyle ve branşındaki başarısıyla Tire Oluşum Eğitim Kurumlarında Lise Müdürü olarak görev almıştır.
Yılmaz GÖÇMEN( Genel Koordinatör): 1969-1999 yılları arasında Tire ve Almanya'da öğretmen ve idareci olarak görev yapmıştır. Ayrıca 1999'dan 2012 yılına kadar Özel Eğitim Kurumlarında idareci olarak çalışmıştır. Bugüne kadar 8 kitabı yayınlanmıştır. TRT'nin çeşitli belgesel programlarında görevler almıştır.(sen televizyon belgeseli; İzmir'de ki Yeni Şükran Oteli'dir.) Tire'nin tanıtımında yerli ve yabancı turistlere Türkçesiyle ve Almancasıyla adeta Turizm rehberliği yapmaktadır.2016-2017 Eğitim Öğretim sezonunda kendisi de Oluşum Eğitim Kadrosuna katılmıştır.
Yaptıkları yapacaklarının teminatı olan bu yönetici ve öğretmen kadrosunun Tirelilere mesajı var; "SİZİN HAYALLERİNİZ, BİZİM HEDEFLERİMİZDİR."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oluşum'dan Sıra Dışı Eğitim Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement