Oran Dede Ocağında Seslendi - Son Dakika
Yerel

Oran Dede Ocağında Seslendi

Oran Dede Ocağında Seslendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, dede ocağı olan Manisa’nın Kula ilçesinde halka seslendi.

24.03.2014 17:32

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, dede ocağı olan Manisa'nın Kula ilçesinde halka seslendi.

Seçim otobüsü üzerinde kalabalık ve çoskulu topluluğa seslen Oran'a CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan CHP Kula İlçe Başkanı Halit Eryılmaz eşlik etti.

CHP KULA'DA BİRİNCİLİĞE YÜKSELMİŞTİR

İlk açılış konuşmasını Kula Belediye başkan adayı Osman Kasırga yaptı Osman Kasırga yaptığı konuşmada Kula'da değişim zamanının geldiğini söyledi. Kasırga " Yerel bir gazetede çıkan bir habere göre CHP kula'da ikinci parti haberine istinaden seçim sahada yaptığımız çalışmalar sonucu CHP Kula'da birinciliğe yükselmiştir dedi. Kasırga hiç kimseyi ötelemeyen, her noktada herkesle diyalog kuran ve yerel yönetimin her anını vatandaşla şeffaf bir şekilde paylaşan bir yerel yönetim olacağız. 30 Mart'tan sonra sadece belediyecilik hizmetleriyle konuşulan değil bu ilçede yaşayan bütün vatandaşların gönlünü kazanan bir belediye başkanı olmaya söz veriyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Milletvekili Sakine Öz ve diğer konuşmacıların ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran "Kulalı arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre hastane sorunu hala çözülmedi. Vatandaşlar sağlık hizmetini başka ilçelerden alıyor. Ulaşım sorunu hala devam ediyor. 2007'de söz verdiler, 2009'da, 2011'de söz verdiler, yine gelmiş aynı sözü veriyorlar. Halkımız cevabını 30 Mart'ta verecek" diye konuştu. Kula'da artık değişimin zamanını geldiğini vurgulayan Umut Oran, "Osman Kasırga Hocamızı sizler destek vererek ilçemizin belediye başkanı seçilecek" dedi.

Konuşmanın ardından CHP ilçe başkanı Halit Eryılmaz CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'a dedesi Sabri Oran'ın fotoğrafını hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oran Dede Ocağında Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement