Ordu'da Düşme Vakaları: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ordu'da Düşme Vakaları: 5 Yaralı

Ordu’nun Fatsa, Aybastı, Korgan ve Kumru ilçelerinde meydana gelen düşme vakalarında 5 kişi yaralandı.

10.08.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa, Aybastı, Korgan ve Kumru ilçelerinde meydana gelen düşme vakalarında 5 kişi yaralandı.

İlk düşme vakası Ordu'nun Aybastı ilçesinde gerçekleşti. İlçeye bağlı Hisarcık Mahallesi'nde 2 yaşındaki Melisa Tuna oyun oynarken bahçedeki duvardan düşmesi sonucu yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde 112 acil sağlık ekipleri yaptıktan sonra Fatsa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İkinci düşme vakası ise Fatsa ilçesine bağlı Yukarıardıç Mahallesi'nde meydana geldi. 26 yaşındaki Osman Tengiz isimli vatandaş biranda dengesini kaybetmesi üzerine 2 metre yükseklikten yere düştü ve yaralandı. Yaralı Tengiz ailesinin yardımıyla Fatsa Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

Üçüncü düşme vakası ise Ordu'nun Kumru ilçesine bağlı Yeniakçaalan Mahallesi'nde hamakta sallanırken yere düşen ve yaralanan Hasan Kenet(33), Fatsa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Dördüncü düşme vakası ise Fatsa ilçesine bağlı Yukarıtepe Mahallesi'nde yaşandı. Armut ağacına çıkarak armut toplamaya çalışan 37 yaşındaki Hava Şendur bir anda dengesini kaybetmesi sonucu ağaçtan yere düştü. Yere düşmesi sonucu yaralanan Hava Şendur ailesinin yardımı ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldrıldı.

Son düşme vakası ise Fatsa ilçesine bağlı Geyikçeli Mahallesi'nde meydana geldi. İstanbul'dan gezmek için ailesi ile birlikte Fatsa ilçesine geldiği öğrenilen 1 yaşındaki Beyza Nur Aruk, 2 metre yüksekten yere düşerek yaralandı. Düşme sonucu yaralanan 1 yaşındaki bebek Beyza ailesinin yardımı ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Düşme vakaları ile ilgili emniyet güçleri soruşturma başlattılar. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ordu'da Düşme Vakaları: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement