Karadeniz'de PKK'ya Darbe! Grup Liderini Öldüren Askerler Konvoyla Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Karadeniz'de PKK'ya Darbe! Grup Liderini Öldüren Askerler Konvoyla Karşılandı

Ordu'da çıkan çatışmada 6 teröristi öldüren askerler, kurban ve dualarla karşılandı. Teröristlerin arasında grup lideri Çekdar kod adlı Ali Fırat Yaşar'ın da olduğu ortaya çıktı.

30.09.2016 13:35  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Mesudiye ilçesinde dün gece güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü PKK arasında çıkan çatışmada öldürülen teröristlerin arasında grup lideri de bulunuyor.

GERİ DÖNERKEN ÖLDÜRÜLDÜLER

Etkisiz hale getirilen teröristlerin bir süre önce Karadeniz Bölgesine geldikleri ve kış nedeni ile geri dönerken ölü olarak ele geçirildikleri bilgisine ulaşıldı.


ÖLDÜRÜLENLER ARASINDA GRUP LİDERİ DE VAR

Öldürülen teröristlerin grup lideri olduğu öğrenilen kod adı Çekdar olan Ali Fırat Yaşar da etkisiz hale getirildi. Yaşar'ın örgütte önemli isimler arasında olduğu öğrenildi.


ASKERLER KURBANLA-DUAYLA KARŞILANDI

Ordu'nun Mesudiye ilçesi ile Sivas Koyulhisar sınır hattında arama-tarama faaliyeti yürütürken girdikleri çatışmada 6 PKK'lı teröristi etkisiz hale getiren Gölköy Jandarma Komando Bölüğü'ne ait askerlerin ilçeye geri dönüşlerinde kurban kesilerek ve dualarla karşılandı.


KONVOYLA İLÇEYE GİRDİLER

Gölköy Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve yüzlerce Gölköylü, kahraman askerleri Mesudiye-Gölköy sınırı Karadere mevkisinde karşıladı. Burada kurban kesilmesi ve duaların edilmesinin ardından konvoyla ilçe merkezine giren askerlere vatandaşlar uzun süre tezahüratta bulundu.



Karadeniz\'de PKK\'ya Darbe! Grup Liderini Öldüren Askerler Konvoyla Karşılandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karadeniz'de PKK'ya Darbe! Grup Liderini Öldüren Askerler Konvoyla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement