Ordu'daki Tarım Aracı Kazaları - Son Dakika
Yerel

Ordu'daki Tarım Aracı Kazaları

Ordu'nun Korgan ve Kumru ilçelerinde "pat pat" olarak tabir edilen tarım araçlarının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi.

22.07.2015 14:56  Güncelleme: 15:12

Korgan ve Kumru ilçelerinde "pat pat" olarak tabir edilen tarım araçlarının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 2 kişi toprağa verildi.

Korgan ve Kumru ilçesinde "pat pat" olarak tabir edilen tarım araçlarının devrilmesi sonucu, Hasbi Çat (49) hastanede, Murat Kaşaltı (16) ise olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Trabzon Adli Tıp Kurumundan alınan Çat'ın cenazesi Çayırkent Mahallesindeki, Kaşaltı'nın cenazesi ise Fizme Mahallesindeki evlerine getirildi.

Çat ve Kaşaltı için burada helallik alındı ve dua edildi.

Cenazeler daha sonra öğle namazına müteakip kılınan namaz sonrasında aynı mahalledeki aile kabristanlıklarında toprağa verildi.

Kumru'nun Fizme Mahallesi'nde Burhan Tüm (19) idaresindeki tarım aracı, şarampole devrilmiş ve aracın altında kalan Murat Kaşaltı (16), kaza yerinde hayatını kaybetmişti.

Korgan'da ise Hasbi Çat (49) idaresindeki tarım aracı, Çayırkent mahallesinde devrilmiş ve kazada ağır yaralanan sürücü, kaldırıldığı Fatsa Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ordu'daki Tarım Aracı Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement