Ordu Şehit Er Yunus Kaymak, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Ordu Şehit Er Yunus Kaymak, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Ordu Şehit Er Yunus Kaymak, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Şehit er Yunus Kaymak, gözyaşlarıyla toprağa verildiSamsun'un Çarşamba Havalimanı'na getirildikten sonra karayoluyla baba ocağı olan Ordu'nun Akkuş İlçesi'nde bulunan Çayıralan Mahallesi'ne getirilen şehit Piyade Er Yunus Kaymak'ın cenazesi, ilk önce evine götürülerek hellalik alındı.

15.10.2016 17:37

Şehit er Yunus Kaymak, gözyaşlarıyla toprağa verildi

Samsun'un Çarşamba Havalimanı'na getirildikten sonra karayoluyla baba ocağı olan Ordu'nun Akkuş İlçesi'nde bulunan Çayıralan Mahallesi'ne getirilen şehit Piyade Er Yunus Kaymak'ın cenazesi, ilk önce evine götürülerek hellalik alındı. Daha sorna şehidin cenazesi, cenaze töreni için Çayıralan Mahallesi Camii'ne getirildi. Buradaki törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz, askeri erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin cenazesinin araçtan alınması sırasında, görevli askerin elinden aldığı oğlunun fotoğrafına sarılan baba Cemil Kaymak, "Oğlum canım Yunusum. Biricik yavrum. Evine böyle mi gelecektin" diyerek gözyaşı döktü. Annesi Şehri Kaymak, kardeşleri ve akrabalarının sinir krizleri geçirdiği cenaze törenin de vatandaşlar sık sık 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı.

8 kardeşin en küçüğü olan Piyade Er Yunus Kaymak, burada ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Çayıralan Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu Şehit Er Yunus Kaymak, Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement