Orgeneral Öztürk, Komutanlıkların Güvenlik Tedbirlerini Denetledi - Son Dakika
Güncel

Orgeneral Öztürk, Komutanlıkların Güvenlik Tedbirlerini Denetledi

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk, Diyarbakır, Malatya, Merzifon, İncirlik, Muş ve Batman'da konuşlu 2. Hava Kuvveti Komutanlığı bağlısı ana jet üs ve meydan komutanlıklarında denetleme ve incelemelerde bulundu.

06.06.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, ana jet üs ve meydan komutanlıklarının güvenlik tedbirlerini denetledi.

Türk Hava Kuvvetlerinin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Orgeneral Öztürk, dün Diyarbakır, Malatya, Merzifon, İncirlik/Adana, Muş ve Batman'da konuşlu 2. Hava Kuvveti Komutanlığı bağlı ana jet üs ve meydan komutanlıklarında denetleme ve incelemelerde bulundu.

İncelemelerine 5. Ana Jet Üs Komutanlığında (Merzifon) başlayan Orgeneral Öztürk, daha sonra Muş Hava Meydan Komutanlığı ve 14. İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığını (Batman) denetledi.

Diyarbakır'da 2. Hava Kuvveti Komutanı Hava Korgeneral Nejat Bilgin'i makamında ziyaret eden Orgeneral Öztürk, 8. Ana Jet Üs Komutanlığındaki incelemelerini Korgeneral Bilgin eşliğinde gerçekleştirdi.

Diyarbakır'ın ardından 7. Ana Jet Üs Komutanlığı (Erhaç/Malatya) ve 10. Tanker Üs Komutanlığındaki (İncirlik/Adana) denetleme ve incelemelerini tamamlayan Orgeneral Öztürk, Ankara'ya döndü.

İncelemelerde bulunduğu birliklerde güvenlik personeliyle bir araya gelen Orgeneral Öztürk, "Hava Kuvvetleri personelini, güvenlik konusunda aldığı eğitimlerin hakkını verecek şekilde her zaman hazır ve güçlü görmekten çok memnun kaldım" değerlendirmesinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orgeneral Öztürk, Komutanlıkların Güvenlik Tedbirlerini Denetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement