Orman Bölge Müdürülüğü'nde Makine İkmal Eğitimleri Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Orman Bölge Müdürülüğü'nde Makine İkmal Eğitimleri Tamamlandı

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Makine İkmal Şube Müdürlüğünce 2015 yılı eğitimleri 8 Orman İşletme Müdürlüğünde yapılarak tamamlandı.

11.02.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Makine İkmal Şube Müdürlüğünce 2015 yılı eğitimleri 8 Orman İşletme Müdürlüğünde yapılarak tamamlandı.

Eğitime Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Tosun başkanlığında, orman mühendisi Gaffar Yıldırım ve atölye şefi Rahim Çelebioğlu, Erdemli, Anamur, Bozyazı, Mut, Gülnar, Silifke, Tarsus ve Mersin İşletme Müdürlükleri Merkezinde işletme müdür yardımcıları, orman işletme şefleri, teknik elemanlar, işletme müdürlüklerindeki makine ikmal servis memurları, operatörler ve hizmet vasıtaları şoförleri katıldı.

Verilen eğitimde, yeni orman yolları, bakım onarım, üst yapı, traktör yolları, yangın emniyet yolları yapımı, yol planlaması ve etüt aplikasyon işleri ile sanat yapıları, yeni bina inşaat işleri ve onarım işleri ile iş üretim, koruma makineleri ile hizmet vasıtalarının günlük bakımları, periyodik bakımları, onarımları ve kullanımları anlatıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Bölge Müdürülüğü'nde Makine İkmal Eğitimleri Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement