Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Tek başına iş başına, istikrar sürsün Türkiye büyüsün' diyerek yola devam edeceğiz" dedi.

29.10.2015 21:40

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Tek başına iş başına, istikrar sürsün Türkiye büyüsün' diyerek yola devam edeceğiz" dedi.

Eroğlu, Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesine bağlı Karaadilli Beldesi ile Dinar'ın Çiçektepe ve Tatarlı Beldesinde vatandaşlarla buluştu.

Eroğlu, Tatarlı'da belde sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, "Bir de şu müjdeyi vereyim; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına gittik. 'Dinar, Tatarlı, Karaadilli ve Çay yolunu, bölünmüş yol kapsamına alın' diye söyledik. Bunun da projesi hazırlanıyor" dedi.

"Merak etmeyin biz gerekirse dağları devirir Ferhat'ın Şirin'e kavuşması gibi sizlere kavuşuruz" diyen Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bu seçimler var ya her seçimden çok daha önemli. Daha önceki seçimlerde, 'bu mesele memleket meselesi' demedik. Fakat inanın bu seçim parti meselesi değil, memleket meselesi. Yani ikinci İstiklal Harbi gibi harp bu. Çünkü millete karşı şer güçler birleşti. Bir tarafta millet, bir tarafta şer güçler. Bu oyunu bozmaya hazır mıyız? Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. 'Tek başına iş başına, istikrar sürsün Türkiye büyüsün' diyerek yola devam edeceğiz."

Eroğlu, daha sonra Dinar ilçesine bağlı Kınık, Haydarlı Beldesinde ve Dinar ilçesi seçim bürosu önünde halka hitap etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement