Ormanlık Alanda Aranırken Otogarda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Ormanlık Alanda Aranırken Otogarda Bulundu

Bilecik'te ekiplerin ormanlık alanda bulmak için seferber oldukları çoban, şehirlerarası otobüs terminalinde ortaya çıktı.

13.08.2014 16:41  Güncelleme: 17:00

Bilecik'te kaybolan 16 yaşındaki çoban, ormanlık alanda aranırken şehirlerarası otobüs termanilinde bulundu.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Kendirli köyünde, köy muhtarı Arif Aktul, dün jandarmaya ihbarda bulunarak, oğlu Erhan Aktul'un (16) hayvanları otlatmak için gittikten sonra kendisinden bir daha haber alamadıklarını, hayatından endişe duyduklarını bildirdi.

İhbar üzerine jandarma ve köylüler, köy bölgesinde aramaya başladı. Akşam arama çalışmalarından sonuç alamayan ekipler, sabah tekrar arama çalışması başlattı. Jandarma ve vatandaşların yanı sıra arama çalışmalarına İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Arama Kurtarma Derneği Bozüyük (AKUT) ile Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri katıldı. Bölgenin dağlık ve ormanlık alan olması nedeniyle arama çalışmalarında zorlanan ekipler, bu sırada Aktul'un kent merkezinde görüldüğü bilgisine ulaştı.

Polis, kent merkezinde, jandarma ve diğer ekipler, çevre köylerde arama çalışmalarını sürdürdü.

Bu sırada Aktul'un, Bilecik şehirlerarası otobüs terminalinde görüldüğü bilgisi üzerine ise aramalar o yönde yoğunlaştırıldı. Bunun üzerine terminalde bulunan Erhan Aktul, ifadesinin alınmasının ardından ailesine teslim edildi.      . - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ormanlık Alanda Aranırken Otogarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement