Ortaca Hastaneden Kaçıp Dört Katlı Binanın Terasında Atladı - Son Dakika
Güncel

Ortaca Hastaneden Kaçıp Dört Katlı Binanın Terasında Atladı

Ortaca Hastaneden Kaçıp Dört Katlı Binanın Terasında Atladı

Hastaneden kaçıp dört katlı binanın terasında atladıMuğla'nın Ortaca İlçesi'nde, bıçakla kolundan yaralandığı için gittiği hastaneden kaçarak dört katlı bir binanın çatısına çıkan 39 yaşındaki M.İ. (Metin İba), intihara teşebbüs etti.

24.06.2016 11:40

Hastaneden kaçıp dört katlı binanın terasında atladı

Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, bıçakla kolundan yaralandığı için gittiği hastaneden kaçarak dört katlı bir binanın çatısına çıkan 39 yaşındaki M.İ. (Metin İba), intihara teşebbüs etti. Binadan atlayan M.İ., itfaiyenin hava yastığına düşerek ciddi bir yaralanmadan kurtuldu. Hastanene kaldırılan M.İ., tedaviye alındı.

Olay, bugün saat 04.30 sıralarında, Terzialiler Mahallesi Şerifnaz Başoğlu Sokak'ta meydana geldi. Dört katlı binanın terasına çıkarak atlayacağını söyleyen bir kişiyi gören vatandaşlar, itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı. Kimliğinin M.İ. (Metin İba) olduğu öğrenilen adamı intihardan vazgeçirmek için ikna çalışmasına başladı. Bu sırada itfaiye ekipleri, M.İ.'nin atlama ihtimaline karşı, bina önüne hava yastığı açtı. Binanın kenarında dolaşan M.İ.'yi ikna için yakınları da olay yerine çağrıldı. Ancak çabalar yetersiz kaldı. İkna olmayan M.İ., kendini boşluğa bıraktı. Hava yastığına düşen M.İ., ciddi bir yaralanma yaşamadı. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri, ilk müdahalede bulunulan M.İ.'yi, ambulansla, hastaneye kaldırdı. O anları izleyen M.İ.'nin annesi ve eşi, sinir krizi geçirdi. İki kadına sağlık ekipleri müdahale etti, sakinleştirici yapıldı.

Evli ve üç çocuk babası M.İ.'nin geçici işlerde çalıştığı öğrenildi. M.İ.'nin olaydan bir saat önce bir grup arkadaşıyla birlikte kolundaki bıçak yarası nedeniyle Ortaca Devlet Hastanesi'ne başvurduğu belirtildi. Aşırı alkollü olduğu ifade edilen M.İ.'nin sağlık görevlileri müdahale yapmak üzereyken tuvalete gitmek istediğini söyleyerek hastaneden kaçtığı ifade edildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ortaca Hastaneden Kaçıp Dört Katlı Binanın Terasında Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement