Ortahisar'ın Maçkalı Belediye Başkanından Maçka'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ortahisar'ın Maçkalı Belediye Başkanından Maçka'ya Ziyaret

Ortahisar\'ın Maçkalı Belediye Başkanından Maçka\'ya Ziyaret

AK Parti Maçka İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapılırken, toplantıya Maçkalı olan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de katıldı.

18.06.2014 14:57

AK Parti Maçka İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapılırken, toplantıya Maçkalı olan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, "Önümüzde çok önemli bir Cumhurbaşkanlığı süreci var. Tüm teşkilat üyelerimiz ile Maçka'da aldığımız rekor oyu daha da yukarıya taşımak için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

"ULAŞIM VE SU SORUNU ÇÖZÜLECEK"

Büyükşehir Belediyesi ve Maçka Belediyesi'nin hizmet alanları hakkında bilgi veren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, "Belediye olarak yeniden bir yapılanma içerisindeyiz. Çok şükür ki 3 aylık dönemde belediyemizin ekonomisi iyi yönettik. Bunu şikayet olarak söylemiyorum. Sizin bilmeniz için söylüyorum. Biz göreve gelirken hizmet dedik. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yapacağız. Şu anda Büyükşehir Belediyemiz tam oturmadığı için özellikle su ve ulaşım konularında bir takım sorunlar yaşanmakta. Biz gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Örneğin ulaşım konusunda 4 TL çok pahalı, biz bunu 3 TL'ye düşürmek için Trabzon Büyükşehir Ulaşım Koordinasyon Merkezi ile görüştük. Su konusunda da köylerimizde genel sıkıntılar var. Bunları da TİSKİ ile görüşerek çözmeye çalışıyoruz. Sizlerde sadece biraz daha sabır rica ediyorum. Ben sorunlarla ilgili büyükşehir bakıyor diyerek vatandaşlarımızı asla mağdur etmem. Gereken ne ise yaparım. Diğer önemli bir konu ise Cumhurbaşkanlığı seçimi, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olmasın diye içerden ve dışardan çeşitli saldırılar yapılıyor. Ben Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olacağını düşünüyorum ve bu sebeple tüm teşkilatımızın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

"DOĞDUĞUM TOPRAKLARI UNUTMAM"

Ortahisar Belediye Başkanı, Maçkalı Hemşerimiz Av. Ahmet Metin Genç, ise yaptığı konuşmada Maçkalı olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Genç, "Ortahisar Belediyesi Başkanı olarak ve bir Maçkalı olarak sizinle bir Maçkalı olarak sizinle gurur duyuyorum. Şunu özellikle bilmenizi istiyorum, bu davaya hizmet eden bir insan olarak, bir Maçkalı olarak sizlere her zaman destek olacağım. Trabzon'da Maçkalı olarak ben, Maçka'da Koray Koçhan ile hizmette çok geri kalan ilçemizi artık ayağa kaldırmalıyız. Biz iktidar partisinin belediye başkanlarıyız. Biz bir taraftan Ortahisar Belediye olarak Ortahisar'a hizmet edeceğiz. Diğer taraftan ise ilçemize hizmet edeceğiz. Bizi yetiştiren toprakları göz ardı edemeyiz" ifadelerini kullandı.

Yapılan toplantının ardından Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Maçka Belediyesi'ni ziyaret etti. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'ı makamında ziyaret eden Başkan Genç, bir Maçkalı olarak Başkan Koçhan'ın ve Maçkalıların her zaman yanında olduğunu ifade etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortahisar'ın Maçkalı Belediye Başkanından Maçka'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement