Osmancık AK Parti Teşkilatından İstifa - Son Dakika
Güncel

Osmancık AK Parti Teşkilatından İstifa

Osmancık AK Parti Teşkilatından İstifa

Çorum Osmancık AK Parti Teşkilatı Başkan ve yönetim Kurulu istifa etti.

26.03.2016 23:32

Osmancık Ak Parti teşkilatında son dakika gelişmesi ile bir istifa şoku yaşandı.

Osmancık Ak Parti ilçe Başkanı Necmettin Tatar ile yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

Edinilen bilgilere göre Osmancık ilçesi ile birlikte İskilip ilçesi AK Parti teşkilatının istifa ettikleri gündeme bomba gibi düşerken, konu ile ilgili net bir açıklama yapılmadı.

Kulislerde Osmancık ve İskilip ilçe teşkilatlarının Genel Merkez tarafından görevden alındığı söylenirken, bir kısım ise yeni bir yapılanma süreci içinde istifa ettikleri düşünülmektedir.

Başka bir söylenti ise AK Parti Bölge koordinatörü ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Osmancık ilçe Başkanı Necmettin Tatar ve Yönetim kurulu üyeleri ile İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve Yönetim kurulu üyelerinin istifalarını aldığı şeklindedir.

Net olarak bir kaç gün içinde konuya açıklık getireceği beklenmektedir.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık AK Parti Teşkilatından İstifa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İSKİLİP: Eriyen İskilip için hayırlı olur inşallah. Çankırı - İskilip - Çorum. Çorum - İskilip - Tosya. İskilip - Uğurludag - Sungurlu yollarının duble yollarla bağlanmalı. Bitmeyen altyapının berah önce bitirilmeli. Kapalı spor salonu tiyatro salonu yüzme salonu olan ihtiyar kanağı olan Kültür merkezi enşaa edilmeli. Şehir eçi trafiginde kapalı otopark yapılarak gelire belediyeye aktarılmalı kapalı otopark belediye blokları altında vardı. Postane önü boş altını kazıp okul bahçesi ile berleştirip büyük kapalı otopark yapılabilir. Gerekirse postaneyide taşınıp. Altını sisteme dahil edilmeli ferah parklar olmalı çok yapılacak işler var GÖRMEK LAZIM vezyon genç ilçe başkanı ve belediye başkanı olmalı. Ankaraya isteklerimizi. İletmeli HAYIRLI OLSUN 2 0 Yanıtla

Advertisement