Osmancık'ta Gündoğdu Elektrik Yeni Aracına Kurban Kesti - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Gündoğdu Elektrik Yeni Aracına Kurban Kesti

Osmancık\'ta Gündoğdu Elektrik Yeni Aracına Kurban Kesti

Çorum'un Osmancık İlçesinde Gündoğdu Elektrik yeni aldığı traktör için dualarla kurbanlar kesti ardından tavuklu pilav ile ayran ikram etti..

23.04.2015 21:20  Güncelleme: 21:25

Yeni alınan 1 traktör için Gündoğdu Elektrik önünde düzenlenen kurban kesimi törenine Osmancık Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner,Osmancık YEDAŞ Şefi Mehmet Mucur, iş adamları, esnaflar,eş, dost ,hısım, akraba ve vatandaşlar katıldı.

Ekipmanlarını araç ve gereçleri güçlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Mustafa Oğuzhan Gündoğdu "Aldığımız 1 traktöre ilave olarak bir de direklere kolay çıkmak için ve kuyulara dinamo indirip çıkarmak için vinç aldık. İlk denemesini yapmadan, aracımız hizmete girmeden önce hayırlı ve uğurlu olması için, kaza bela gelmemesi için Yasin-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim okutarak dualar yaptırdık. Ardından kurbanlar keserek dostlarımıza ve bu törene katılan büyüklerimize tavuklu pilav ile ayran ikram ettik. Emekli TEDAŞ Baş Mühendisi Babam Ahmet Gündoğdu ve beni kırmayıp duamıza katılan bütün büyüklerime Allah Razı olsun diyerek teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Gündoğdu Elektrik Yeni Aracına Kurban Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement