Osmancıklı Şampiyon Yarış Atları Türkiye Gündeminde - Son Dakika
Güncel

Osmancıklı Şampiyon Yarış Atları Türkiye Gündeminde

Osmancıklı Şampiyon Yarış Atları Türkiye Gündeminde

Çorum Osmancıklı yarış atları her gittikleri yerde kazandıkları şampiyonluklar nedeniyle at yarışçılarının ilgi odağı oldu.

22.09.2014 18:39  Güncelleme: 10:49

Bolu Gerede ve Konya Tuzlukcu’da yapılan at yarışlarına yine Osmancık damgasını vurdu.

Bolu Gerede’de yapılan rahvan at yarışları deste katagorisinde süleyman ibil adına koşan Osmancık atlı spor klüp yöneticisi Burak Haykır’ın Ades isimli atı Türkiye’nin şampiyon atları içerisinde 3. lük kupasını kazanarak Osmancık adını Gerede sahalarında bir kez daha duyurdu.

Konya Tuzlukçu’da yapılan ara ve ingiliz koşularına katılan kulüp yöneticisi Ali Arslanın arap katagorisinde koşan Eren Hilal isimli arap atı birinci, İngiliz katagorisinde koşan Red-Sox isimli atı 2.lik yaparak Osmancık adını bir kez daha Konya sahalarında duyurdu.

Osmancık Atlı Spor Kulüp başkan yardımcısı Erol Cebeci yapmış olduğu organize ile Osmancık’ta Ata sporuna gönül veren halkımızı ve dernek üyelerini bir araya toplayarak, atlarımıza destek amaçlı Gerede’ye götürerek yarışçımız Burak Haykır’ın yanında bulundu.

Hiçbir maddi manevi desteklerden çekinmeyen Erol Cebeci’ ye at sevenler adına Osmancıklılar olarak teşekkür ediyoruz. Dendi.

Osmancık Atlı Spor Kulübü başkanı Muzaffer Ayna yaptığı açıklamada 2014 yılı yarış sezonunda Osmancık atlarının yapmış olduğu başarılardan memnun olduğunu ve son yarışlarda Ali Arslan ve Burak Haykır’ın kazanmış olduğu yarışlardan dolayı kendilerini kutluyor, başarılarının devamını temenni ederek yarışlara katılan ve destek amaçlı yarışları izlemeye giden dernek üyeleri ve Osmancık halkına çok teşekkür ediyorum”. Dedi.


Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Osmancıklı Şampiyon Yarış Atları Türkiye Gündeminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement