Osmaneli Kaymakamı Çakıcı, Tarım Kursunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Kaymakamı Çakıcı, Tarım Kursunu Ziyaret Etti

Osmaneli Kaymakamı Çakıcı, Tarım Kursunu Ziyaret Etti

Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Çerkeşli köyünde düzenlenen 'Kadın Çiftçilerimiz İçin Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği' kursunu ziyaret etti.

09.04.2014 12:46  Güncelleme: 12:56

Bilecik'in Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Çerkeşli köyünde düzenlenen 'Kadın Çiftçilerimiz İçin Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği' kursunu ziyaret etti.

Bilecik İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ve Ziraat Odası Başkanlığı, İşbirliği ile Eğitim Hizmetleri Protokolü gereği İşgücü Yetiştirme Kursları adı altında ilçe merkezi ve Çerkeşli köyünde kurslar düzenleniyor. Çerkeşli köyüne gelerek tarım kursunu ve kursiyerleri ziyaret eden Kaymakam Çakıcı, Osmaneli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerden kurs hakkında bilgi aldı, ilgililere teşekkür etti. Daha sonra 20 bayan kursiyerlerle sohbet eden ve Kaymakam Çakıcı, sorun ve talepleri de dinledi. Kursiyer bayanlar "Köyümüze böyle bir kurs başlattığınız için öncelikle size, ilgili kurumlara ve hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kurslardan çok memnunuz. Ayrıca köyümüze çöp konteynırı, okulumuza kalorifer istiyoruz. Çocuklarımız kışın üşümesin daha güzel eğitim alsınlar istiyoruz" dediler.

Kaymakam Çakıcı ise bayanlara "Köyünüze çöp konteynırı göndereceğim, okul içinde kalorifer için gerekli çalışmaları başlatacağım. Köyler bizim köyümüz, çocuklar bizim çocuklarımız. Biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Amacımız köylümüzü doğduğu yerde doyurmak. Bu bölgedeki yüksek potansiyeli olan ve bu köyde yaşayan insanların gelir seviyesini daha da iyi noktalara getirmek için gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Edip Çakıcı, daha sonra köyde bulunan ilk okulu ziyaret etti, eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda bilgi aldı.

Köy ziyaretine, Osmaneli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Serkan Diker, Osmaneli Ziraat Odası Başkanı Ertuğrul Ünver, Çerkeşli Köy Muhtarı Mustafa Er ve Çerkeşli Sulama Kooperatif Başkanı Recep Sert de katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Kaymakamı Çakıcı, Tarım Kursunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement