Otobüste 'Allahuekber' Diyerek 3 Yolcuyu Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Otobüste 'Allahuekber' Diyerek 3 Yolcuyu Bıçakladı

Otobüste \'Allahuekber\' Diyerek 3 Yolcuyu Bıçakladı

İstanbul'dan Şanlıurfa'ya giden otobüste seyahat eden A.K., sabaha karşı 'Allahuekber' diyerek elindeki bıçakla 3 yolcuyu boynundan yaraladı.

27.06.2014 13:08  Güncelleme: 19:49

İstanbul'dan Şanlıurfa'ya giden yolcu otobüsünde seyahat eden 24 yaşındaki A.K., sabaha karşı 'Allahuekber' diyerek elindeki bıçakla etrafına saldırıp, 3 yolcuyu boynundan ağır yaraladı.

"ALLAHUEKBER" DİYEREK YOLCULARIN BOYNUNA BIÇAK SAPLADI

Olay, Ankara'nın Kızılcahamam İlçesi yakınlarında Tem Otoyolu Tatlak mevkisinde meydana geldi. İstanbul'dan Şanlıurfa'ya giden otobüsün yolcularından A.K., iddiaya göre sabaha karşı diğer yolcuların uyuduğu sırada eline aldığı bıçağı 'Allahuekber' diyerek yolcuların boynuna saplamaya başladı.

3 KİŞİ YARALANDI

Yolculardan 33 yaşındaki Abdulhay Beydar, 32 yaşındaki Süleyman Süleymani ve 40 yaşındaki Murat Kaya boğazlarına isabet eden bıçak darbeleri ile ağır yaralandı.

YARALILARIN DURUMU CİDDİ

Saldırgan otobüsteki panikten yararlanarak kaçarken, yaralılar olay yerine gelen 112 ambulanslarıyla Ankara'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumlarının ciddi olduğu bildirildi. Yaralılardan Süleyman Süleymani'nin Suriye uyruklu olduğu belirtildi.


Şizofreni hastası saldırgan olayın arından böyle görüntülendi

JANDARMAYA 3 SAAT DİRENDİ

Saldırgan Aziz Basmacı, Çamlıdere Jandarma ekipleri tarafından TEM yolu üzerinde yaklaşık 3 saat süreyle ikna edilmeye çalışıldı. Saldırıda bulunduğu bıçağı boğazına dayayıp, intihar edeceğini belirten saldırgan Basmacı, jandarmanın 3 saat süren ikna çalışması sonucu suç aleti bıçakla teslim oldu.

ŞİZOFRENMİŞ!

Şizofreni rahatsızlığı bulunduğu belirtiilen Basmacı, Jandarmada ifadesi alındıktan sonra bu ilçede adliye binası olmaması nedeniyle Kızılcahamam’a getirildi. Saldırgan, Kızılcahamam Adliyesi’nde mahkemeye çıkarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otobüste 'Allahuekber' Diyerek 3 Yolcuyu Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Mete: Yine bir suriyeli faciası....çok güzel yaptın recep bunları ülkeye doldurarak 32 6 Yanıtla
  • Kurt: TAYYİBİN ÜLKEYİ GETİRDİĞİ DURUM.YAZIK ÇOK YAZIK. 23 15 Yanıtla
  • VELİ: NE OLUYOR BU ÜLKEYE ARKADAŞ.. 33 2 Yanıtla
  • APTAL: Allahu ekber deyip deyip, milletin anasını ağlatacak bu ruh hastaları... Toplum olarak birleşip bunları kafasını gözünü patlatmadıktan sonra bunlar daha da azacağa benziyor...şahsen bana sakallılardan biri denk gelip bana din adına bişey söylemeye kalksa sakalını yolarım o derece zıvanadan çıkmak üzereyim...kim oluyor bu adiler de beni dine davet edecekler dinden çıkmış kafir sürüleri.... 27 5 Yanıtla
    APTAL SİZLERSİNİZ: Aptal olasan bu isimle böyle konuşmaşsın, sen önce adını kirletme aptal şaşkın, ben kim olduğumu gayet iyi biliyorum esas siz kendinizi tanıyın artık Allahı kandırmaya çalışmaktan çarpılacaksınız bir gün hepiniz...Din tacirleri... 0 0
  • Yoldaş: Ülkücüdür... 9 22 Yanıtla
  • yakup: Ada varmış yerine getir mis devlet olmasa her şey olur artık yol geçen hanına döndü recebin sayesinde 17 12 Yanıtla
  • Yoldaş: Dinden ,imandan haberi olmayan,Namaz kılmayan bir ülkücüdür... 11 14 Yanıtla
  • tıpatıp aynısı: müslümanlar din sıkıntısı çekiyor 19 3 Yanıtla
  • SEDAT ATASEVER: YIL 2012 SURİYE TÜRKİYE ARASINDAKİ MAYINLAR TEMİZLETİLDİ. YIL 2014 NE KADAR İPİNİ KOPARAN VARSA HEPSİ TÜRKİYEDE .. SINIR ARTIK YOL GEÇEN HANI GELEN GEÇEN HİÇ SORUN YOK. AZ ÖNCE DE BİR HABER DE ŞUNU GÖRDÜM IŞİD DENİLEN ÖRGÜTÜN KOMUTANI HATAY DA HASTANEDE TEDAVİ EDİLİYORDU . SİZ VARIN GERİSİNİ DÜŞÜNÜN. 21 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement