Otomobil Bariyere Ok Gibi Saplandı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Bariyere Ok Gibi Saplandı

Otomobil Bariyere Ok Gibi Saplandı

Tekirdağ’da meydana gelen kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

12.04.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da meydana gelen kazada 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Kazada orta refüjdeki bariyere çarpan otomobilin bir kısmı parçalandı. Kazaya müdahale için gelen bir ambulans ise arıza yaptı.

Kaza, Tekirdağ Muratlı yolu 5. kilometrede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'dan Muratlı ilçesine seyir halinde olan 42 V 7258 plakalı Fahriz Özdemir'in (49) kullandığı otomobil sürücüsünün hızını alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile orta refüjde bulunan bariyerlere ok gibi saplandı. Kazada araç sürücüsü Fahriz Özdemir (49) hafif, ön koltukta bulunan eşi Nilüfer Özdemir (48) ise araçta sıkışarak ağır yaralandı. Aracın arka koltuğunda bulunan kızları Miray Özdemir (12) ve İnci Tunca (13) ise hafif yaralandı. Kaza yerine çevreden geçen araç sürücülerinin ihbarıyla ambulans çağrıldı. Arka koltukta bulunanlar önce bir ambulansla hastaneye kaldırılırken, ön sağ koltukta bulunan Nilüfer Özdemir ise sıkıştığı yerden kaza kırım ekiplerinin müdahalesiyle zorlukla çıkartıldı. Sürücü Fahriz Özdemir ise ayakta tedavi edilerek eşi Nilüfer Özdemir ile birlikte ambulansa Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kısa süreliğine trafiğe kapanan yol çekiciyle aracın bariyerden çıkartılması ile trafik normale döndü.

Bu arada, olay yerine gelen ambulansı arıza yapınca, başka bir ambulansın zamanında yetişmesi ile bir aksilik yaşanmadı. Küçük çaplı arıza sonrası yolda kalan arızalı ambulanstaki sağlık ekipmanları başka bir ambulansa nakledildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobil Bariyere Ok Gibi Saplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement