Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 3 Ölü (2) - Son Dakika
Güncel

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 3 Ölü (2)

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 3 Ölü (2)

Son YOLCULUKLARINA UĞURLANACAK Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde şarampole yuvarlanan otomobilde yaşamını yitiren sürücü 48 yaşındai Muharrem Tilgen, annesi 73 yaşındaki Safaya Tilgen ile babası Ramazan Tilgen'in cenazeleri, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

28.05.2015 16:09

Son YOLCULUKLARINA UĞURLANACAK

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde şarampole yuvarlanan otomobilde yaşamını yitiren sürücü 48 yaşındai Muharrem Tilgen, annesi 73 yaşındaki Safaya Tilgen ile babası Ramazan Tilgen'in cenazeleri, Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Ölenlerin bugün ikindide Bayramiç'e bağlı Hacıbekirler Köyü'nde toprağa verileceği belirtildi.

Çan'da bir restoranda aşçı Muharrem Tilgen'in, yanına annesi Safaya Tilgen'i de alıp yaşlılığa bağlı nedenlerden bir süreden bu yana rahatsız olan babası Ramazan Tilgen'i Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'ne götürdüğü, kontrollerin ardından Hacıbekirler'e dönerken kazanın meydana geldiği belirtildi.

23 YIL ÖNCE OĞLUNU KAZADA KAYBETMİŞTİ

Hacıbekirler sakinleri, acı haberi alınca büyük üzüntü yaşadı. 23 yıl önce de Tilgen ailesinin, 20 yaşındaki oğlu Sakin Tilgen'i bir trafik kazasında yitirdiği öğrenildi. Aileden geriye sürücünün kardeşleri İsmet Tilgen ve Faize Yıldırım'ın kaldığı ifade edildi. - Tilgen

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 3 Ölü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement