Samsun'da Off-Road Yarışı - Son Dakika
Spor

Samsun'da Off-Road Yarışı

Samsun\'da Off-Road Yarışı

Karadeniz Off Road Birliği tarafından düzenlenen Karadeniz Mahalli Off Road Yarışları'nın ikinci ayağı Samsun'da yapıldı.

08.06.2014 19:55  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz Off-Road Birliğinin ve Karadeniz illerindeki off-road kulüplerinin katkıları ile dün başlayan yarışlarda 24 pilot yarıştı.

Yarışmacılar, Vezirköprü ilçesi Kunduz Ormanı'ndaki doğal parkurda, motor gücüne göre belirlenmiş kategorilerde mücadele etti. Bazı sürücüler, zorlu parkuru tamamlayamadı. 3 etap şeklinde düzenlenen yarışların sonunda dereceye girenlere kupaları verildi.

Vezirköprü Alternatif Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü Başkanı Bilal Altunay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, organizasyon sayesinde Samsun'daki vatandaşların keyifli bir gün geçirdiğine inandığını belirterek, şunları söyledi:

"Yarışa Karadeniz'deki tüm kulüplerin yanı sıra Ankara, Karabük, Antalya, Alanya, İstanbul ve Sakarya illerinden de katılım oldu. Amacımız Karadeniz Bölgesi'nde off-road sporunun daha belirgin ve yaygın olduğunu gösterebilmek. Federasyonumuz bu yarışlarla ilgili her türlü desteği verdi. Biz de bu desteği arkamıza alarak böyle bir yarışı düzenledik.Yarışa ciddi katılım oldu. Seyircinin ilgisi bizleri çok memnun etti. İnşaallah, bundan sonra da yarışlarımızı değişik illerde sürdüreceğiz."

Yarışmada genel klasmanda birinciliği Rize'den Erol Moral kazanırken, Ordu'dan Alaettin Yıldırım ikinci ve Rize'den Sinan Aydın üçüncü oldu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsun'da Off-Road Yarışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement