Otomobilin Kızılırmak'a Düşmesi - Son Dakika
Güncel

Otomobilin Kızılırmak'a Düşmesi

Otomobilin Kızılırmak\'a Düşmesi

Kazada hayatını kaybeden 9 yaşındaki Furkan Yağlıoğlu'nun mahallesinde yas var Karnesinde bütün notları 5 olan Furkan'ın sınıf öğretmeni Yakup Uyar, Furkan'ın örnek gösterilecek çalışkan bir öğrenci olduğunu belirtti.

18.06.2013 18:56

-Kazada hayatını kaybeden 9 yaşındaki Furkan Yağlıoğlu'nun mahallesinde yas var

-Karnesinde bütün notları 5 olan Furkan'ın sınıf öğretmeni Yakup Uyar, Furkan'ın örnek gösterilecek çalışkan bir öğrenci olduğunu belirtti

Mehmet Aslan Yağlıoğlu (37) yönetimindeki 05 FN 280 plakalı otomobil, Osmancık- Kargı Karayolunun Hacıhamza Beldesi girişinde, ön lastiğinin patlaması nedeniyle kontrolden çıkarak Kızılırmak'a düştü. Kazada, Suluova Bolat İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi olan Furkan Yağlıoğlu boğularak can verdi. Kaza sonrası Furkan Yağlıoğlu'nun yaşadığı Hürriyet Mahallesi'ndeki akrabaları ve sınıf arkadaşları yasa boğuldu.

Furkan'ın sınıf öğretmeni Yakup Uyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Furkan'ın örnek gösterilecek bir öğrenci olduğunu belirtti.

Üzüntüden konuşmakta güçlük çeken Uyar, "Furkan başarılı bir öğrenciydi. Babası bir kömür ocağında muhasebeci olarak çalışıyordu. Annesi ev hanımıydı. İstanbul'a gezmeye gittiklerini biliyoruz. Furkan'ın matematiğe ilgisi iyiydi sporla da ilgileniyordu. Büyüdüğünde polis olacağım diyordu" ifadelerini kullandı.

Uyar, Furkan'ın karnesinde tüm deslerinin 5 olduğunu söyledi.

-Karne hediyesi uzaktan kumandalı helikopterdi

Furkan Yağlıoğlu'nun mahallesinde yaşayan aynı zamanda sınf arkadaşı Feyza Oğuztav, ağlayarak arkadaşı ile bir çok güzel anısı olduğunu ifade etti. Arkadaşının derslerinde başarılı olmasının yanı sıra iyilik sever birisi olduğunu anltan Oğuztav, "Furkan ile yaz tatilinde ders çalışmayı ve eğlenmeyi istiyorduk. Kazayı duyunca şok oldum. Babası ona karne hediyesi olarak uzaktan kumandalı helikopter almıştı ama o doyarak oynayamadı" diye konuştu.

Furkan'dan geriye 5'lerle dolu karnesi ve geçen yıl kardeşi Gürkan ve akrabaları ile çektirdiği fatoğraflar kaldı.

Mehmet Aslan Yağlıoğlu (37) yönetimindeki 05 FN 280 plakalı otomobil, Osmancık-Kargı Karayolunun Hacıhamza Beldesi girişinde, Kızılırmak'a düşmüş, kazada sürücü ile eşi Neslihan yaralı olarak kurtulmuş, 9 yaşındaki Furkan Yağlıoğlu boğularak hayatını kaybetmişti, kardeşi Gürkan Yağlıoğlu ise nehirde kaybolmuştu. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobilin Kızılırmak'a Düşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement