Otostop Yapan Üniversiteliye Tecavüz Edemeyince Dövüp Yol Kenarına Attı - Son Dakika
3. Sayfa

Otostop Yapan Üniversiteliye Tecavüz Edemeyince Dövüp Yol Kenarına Attı

Otostop Yapan Üniversiteliye Tecavüz Edemeyince Dövüp Yol Kenarına Attı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde otostop yaparak okuluna gitmeye çalışan üniversiteli genç kız kabusu yaşadı. Sürücü tecavüze kalkıştı, edemeyince dövüp yol kenarına attı.

27.05.2016 12:31  Güncelleme: 14:34

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir otomobil sürücüsü M.D.'nin, otostop yaparak aracına binen üniversiteli genç kız İ.B.'ye tecavüze kalkıştığı öne sürüldü. Direnmesi üzerine girişimi başarısızlıkla sonuçlanınca da genç kızı dövüp araçtan attığı iddia edildi. Hastanede tedavisi yapılan genç kız, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan sürücünün ise adliyeye sevk edileceği belirtildi.

OTOSTOP ÇEKTİ, TERS YÖNE GİDİNCE İNMEK İSTEDİ

Aydın'da yaşayan ve İzmir'de eğitimini sürdüren üniversiteli İ.B., dün saat 06.00'da, okuluna gitmek üzere memleketinden İzmir'e yola çıktı. İzmir yönüne giden M.D. yönetimindeki 35 plakalı bir araca otostop yaparak binen İ.B., bir süre sonra aracın ters istikamete, Çamlık Köyü'nden Kuşadası yönüne dönmesi üzerine inmek istedi.

TECAVÜZE YELTENDİ, EDEMEYİNCE DÖVÜP YOL KENARINA ATTI

İddiaya göre; İ.B.'yi zorla araçta tutan M.D., Kirazlı Mahallesi yakınında genç kıza tecavüz etmek istedi. Genç kızın direnmesi üzerine tartaklayan M.D., İ.B.'yi yol kenarına atarak uzaklaştı.

YOLDAN GEÇENLER FARK ETTİ

İ.B.'yi yoldan geçenler fark etti. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri gitti. Yaralı haldeki İ.B.'yi ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

MOBESE ELE VERDİ, GÖZALTINA ALINDI

Tedavisi yapıldıktan sonra ifadesi alınan İ.B.'nin verdiği eşkali değerlendiren polis, MOBESE kamerası görüntülerini inceleyerek önce aracı belirledi. Daha sonra sürücüyü tespit edip adresini öğrendi.

Bugün saat 01.30'da Kuşadası'ndaki evinde yakalanan M.D. gözaltına alındı. M.D.'nin sorgusundan sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Otostop Yapan Üniversiteliye Tecavüz Edemeyince Dövüp Yol Kenarına Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • 06: Kızım hiç mi haber dinlemiyorsun? Okuyorsunuz ama boşsunuz elinizde bir telefon yok tweeter yok facebook kakara kikiri dünya sandığınız gibi toz pembe değil. 49 4 Yanıtla
  • benim adım cemil: erkek halimle ben korkuyom başkasının arabasına binmeye sana ne oluyo kızım. iyi yine ucuz yırtmışsın. boğazını kesmemiş. 16 0 Yanıtla
  • Pop: İyide bu kız bilmiyormu duymuyormu görmüyormu ülkede olup bitenleri....hangi akıl hangi mantık hangi cesaretle kız başına bir adamın aracına binebiliyor. 12 0 Yanıtla
  • yeşil: yalandır bu haber yok öyle bir şey 2 5 Yanıtla

Advertisement