Otuz Yıl Sonra Bir Araya Geldiler - Son Dakika
Güncel

Otuz Yıl Sonra Bir Araya Geldiler

Otuz Yıl Sonra Bir Araya Geldiler

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 1985 yılı mezunları, mezuniyetlerinin 30. yılını Seferihisar'da kutladılar. Toplam 180 kişinin hazır bulunduğu geceye eş ve çocuklarıyla birlikte 120 mezun katıldı.

31.03.2015 10:13  Güncelleme: 10:14

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 1985 yılı mezunları yıllar sonra bir araya geldi. Anıların yeniden canlandığı gecede mezunlar Ege Üniversitesi 60. Yıl ormanı içinde "Tıp Fakültesi 1985 mezunları korusu" oluşturmak için fidan bağışlandı.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli 20 öğretim üyesini bünyesinden çıkaran bu altın kuşağın mensupları halen Türkiye'nin çeşitli yerlerinde öğretim üyesi, uzman ve aile hekimi olarak hizmet veriyor. Anıların canlandığı gecede, Ege Üniversitesi 60. yıl ormanı içinde "Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 1985 yılı mezunları korusu" oluşturmak için fidan bağışı da yapıldı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz'ın bir videokliple katıldığı gecede eski mezunlar ve aileleri tekrar kaynaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Gece boyunca çeşitli etkinlikler ve sürpriz gösteriler vardı. Bir yıl sonraki toplantının 100.yılını bu yıl kutladığımız Çanakkale savaşının yapıldığı yerde düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Otuz Yıl Sonra Bir Araya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement