Oyuncu Murat Aydın'dan Beşiktaş Paylaşımı: Uyanmak, Uyandırmak ve Uyarmak Zamanı - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Murat Aydın'dan Beşiktaş Paylaşımı: Uyanmak, Uyandırmak ve Uyarmak Zamanı

Şimdilerde 'Cesur Yürek' dizisinde 'Bozdoğan' karakterine hayat veren oyuncu Murat Aydın, hain saldırı sonrası herkese çağrıda bulunarak "Uyanmak, uyandırmak ve uyarmak lazım" dedi.

12.12.2016 12:34  Güncelleme: 16:12

Bir dönem 'Kurtlar Vadisi' dizisinde Baltazar karakteri ile gönüllerde taht kuran, şimdilerde ise 'Cesur Yürek' dizisinde 'Bozdoğan' karakterine hayat veren usta oyuncu Murat Aydın da yayınladığı bir mesajla Beşiktaş'taki terör saldırısını kınadı.

TÜRKİYE TEK YÜREK OLDU

Türkiye cumartesi akşamı peşpeşe yapılan iki saldırı ile sarsıldı. İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında maç çıkışı saatinde çevik kuvvet otobüsüne yönelik bombalı araçla saldırı düzenlendi. Bu saldırıdan 45 saniye sonra ise Maçka Parkı'nda bir canlı bomba kendini patlattı. 44 kişinin şehit düştüğü kalleş saldırılar sonrası birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla tepkilerini dile getirdi.

İşte Aydın'ın o paylaşımı;
"HAİNLİK, KAN, GÖZYAŞI HER YANIMIZI SARDI"

Bu isimlerden biri de usta oyuncu Murat Aydın... Sosyal medya hesabından saldırıyı sert sözlerle kınayan ve şehitlerden birinin cenaze töreninden fotoğraf paylaşan Aydın, şu ifadelere yer verdi: "Artık yemek yememek, su içmemek, uyumamak lazım. Bu fotoğraf dondurdu zamanı. Hainlik, kan, gözyaşı her yanımızı sardı. Atanamayan tarih öğretmenimiz, tıp okuyan öğrencilerimiz, ana kuzularımız gitti. Tarihimize, kültürümüze, bilime sahip çıkma zamanı geçiyor bile. Uyanmak, uyandırmak ve uyarmak lazım."

Oyuncu Murat Aydın\'dan Beşiktaş Paylaşımı: Uyanmak, Uyandırmak ve Uyarmak Zamanı

Son Dakika Magazin Oyuncu Murat Aydın'dan Beşiktaş Paylaşımı: Uyanmak, Uyandırmak ve Uyarmak Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement