Öz Finans İş Sendikası Diyarbakır'da İftar Programı Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Öz Finans İş Sendikası Diyarbakır'da İftar Programı Düzenledi

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Öz Finans İş Sendikası Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

04.07.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Öz Finans İş Sendikası Diyarbakır İl Temsilciliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Üyeler ile yakından ilgilenen Genel Başkan Eroğlu, iftar programlarını üye veya üye olmayan şeklinde ayrım yapmadan tüm Halk Bank ve Ziraat Bank çalışanları ile bir arada olmak tanışmak için düzenlediklerini söyledi. Sendikamız yeni, genç ve dinamik bir sendika diyen Genel Başkan Eroğlu, "Daha önce illerimizi sendikamızı tanıtmak için gezmiştik. Tüm çalışanları ziyaret ederek sendikamıza davet etmiştik. Tüm illerimizde aynı çalışmaları gerçekleştirerek Bir Ziraat Bankası birde Halk Bankası temsilcisi atamasını gerçekleştirdik. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi illerde temsilci ve baş temsilci sayılarımız daha fazla. Ramazan dolayısıyla illerimizde iftar vererek üyelerimiz veya üye olmayan arkadaşlarımızla bir araya gelerek tanışmak amacıyla bu organizasyonları düzenliyoruz" dedi.

Öz Finans İş Sendikasının bundan sonraki süreçte daha da güçleneceğini söyleyen Eroğlu, "Artık bundan sonraki süreçte organizasyon yapımızı farklılaştıracağız daha güçlü bir hale getireceğiz. Şube kuruluşları gerçekleştireceğiz. Türkiye'de 13 tane şube kuruluşunu gerçekleştireceğiz. Bu şubelerden bir tanesini de Diyarbakır'a kuracağız" diye konuştu.

Programa Öz Finans İş Sendikası Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Genel Başkan Yardımcıları Erdem Ayhan, Abdulkadir Sağlam, Genel Sekreter İrfan Karatosun, Diyarbakır Temsilcileri Serhat Ezin, Vedat Arslan, Mehmet Said Malkaç, üyeler ve banka çalışanları katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öz Finans İş Sendikası Diyarbakır'da İftar Programı Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement