Özel Dünya, İzmir'de İlk Üçte - Son Dakika
Yerel

Özel Dünya, İzmir'de İlk Üçte

Özel Dünya, İzmir\'de İlk Üçte

İzmir genelinde 471 okul arasında düzenlenen akademik bilgi yarışmasında Ödemiş Özel Dünya Koleji ilk üçe kalarak finale yükseldi.

03.06.2014 14:46

İzmir genelinde 471 okul arasında düzenlenen akademik bilgi yarışmasında Ödemiş Özel Dünya Koleji ilk üçe kalarak finale yükseldi.

Dün İzmir'de yapılan yarışmada Kemalpaşa ve Karabağlar temsilcilerini geride bırakan Özel Dünya Koleji'nin finaldeki rakipleri bugünkü yarışmaların ardından belli olacak.

Perşembe günü final heyecanının yaşanacağı akademik bilgi yarışmasında Özel Dünya Koleji, İzmir'de birincilik için yarışacak. Okul Müdürü Serkan Taşcıoğlu öğrencilerini bu başarıdan dolayı kutlayarak, final yarışmalarında da Ödemiş'in adını başarıyla temsil etmek istediklerini söyledi.

İzmir'den dönen öğrencilerle okul yöneticileri, dün akşam Ödemiş girişindeki bir akaryakıt istasyonunda karşılandı. Velilerle öğretmenlerin sevgi gösterileri arasında karşılanan bilgi yarışması ekibi, Perşembe günü yapılacak final yarışmasında Ödemiş'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını ve il birinciliği için mücadele edeceklerini söylediler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Dünya, İzmir'de İlk Üçte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement