Serdar Ortaç: Ayaklarım Tutmuyor, Eller Bazen Kesiliyor - Son Dakika
Magazin

Serdar Ortaç: Ayaklarım Tutmuyor, Eller Bazen Kesiliyor

Serdar Ortaç: Ayaklarım Tutmuyor, Eller Bazen Kesiliyor

Bir dönem tedavi gören ünlü sanatçı Serdar Ortaç, hastalığıyla ilgili yaptığı açıklamada "Ayaklar tutmuyor, eller bazen kesiliyor bazen tekrar düzeliyor" dedi.

04.06.2016 13:51  Güncelleme: 15:46

Pop müziğinin en önemli isimlerinden olan Serdar Ortaç, "Hastalığım devam ediyor. Alıştım hastalığıma. Dışarıdan iyi görünüyorum, içi biraz yorucu. Ayaklar tutmuyor, eller bazen kesiliyor bazen tekrar düzeliyor" dedi.

COŞKU DOLU BİR GECE YAŞATTI

Pop müziğinin önemli isimlerinden biri olan Serdar Ortaç, İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi. İzmir'in Menderes ilçesinde bulunan Sunis Efes Royal Palace Resort'de sahne alan ünlü sanatçı, konuklarına coşku dolu bir gece yaşattı. Ortaç, İzmirli hayranları için 1994'ten bugüne kadar yazdığı bir çok şarkısını İzmirli konuklarıyla beraber seslendirdi.


"İÇİ BİRAZ YORUCU"

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Serdar Ortaç, şarkılarının yanı sıra ekibiyle hazırladığı birbirinden özel şovlarla konuklarını eğlendirdi. Konser öncesi İHA'ya hastalığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ortaç, "Hastalığım devam ediyor. Alıştım hastalığıma. Dışarıdan iyi görünüyorum, içi biraz yorucu. Ayaklar tutmuyor, eller bazen kesiliyor bazen tekrar düzeliyor. Bol bol spor yapmak lazım" diye konuştu.


"GÜZEL BİR ALBÜM OLDU"

Ünlü sanatçı albümü Gıybet hakkında da "Yeni albümümü çıkarttım. Gıybet, dedikodu anlamında. Ben manasını bile yeni öğrendim. Güzel bir şarkı oldu. Albümdeki 10 tane şarkı var, çok güzel oldu. Beş tane damar slow var, beş tane hit hızlı var. Güzel bir albüm, dinledikçe daha da tadını alacağız" dedi.


"EMEKLİ OLUNCA İZMİR'E YERLEŞECEĞİM"

İzmir'i çok sevdiğini söyleyen usta sanatçı Serdar Ortaç sözlerini şöyle sürdürdü: "İzmir benim her yaz geldiğim bir yer. İzmir'den Çeşme Alaçatı'ya geçiyorum. Alaçatı'da konserlerimi bitiriyorum. İzmir'i çok seviyorum. Tam yaşanılacak bir yer bence. İleride emekli olunca İzmir'e yerleşebiliriz ama kışın nasıl olur onu bilmiyorum. Emeklilik, daha şarkı yazdığım sürece gelmez ama herhalde 55 yaşında emekli olurum."

YORGUNLUĞU DİKKAT ÇEKTİ

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, konserini sonlandırdıktan sonra konser alanını terk etti. Korumaların yardımıyla arabasına götürülen Serdar Ortaç'ın yorgun hali dikkat çekti.



Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Serdar Ortaç: Ayaklarım Tutmuyor, Eller Bazen Kesiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • polat: ahmet kaya aklına geliyormu 6 35 Yanıtla
  • T344: Sirf Ahmet Kaya Hainine Catal Firlatip.....Bir Baskadir Benim Memleketim Sarkisini Söyleyen ve Oradaki Herkese Söylettigi Icin Seviyorum Serdar Ortaci 18 13 Yanıtla
  • sare: yeter artiq.her dakika ahmet kaya.serdar ortaca bayiliyorum.tum azeriler cok seviyor.turkleri cok severiz.kardesiz.yorumlari kotu yapiyorlar.acimasiz.kendi topraqinizi milletinize neden bu kadar kotu yorumlar yapiyorsunuz 16 5 Yanıtla
  • Doğru: Artık o eller çatal kaşık atmaz... 8 13 Yanıtla
  • DOBRIC LI: 5 VAKIT NAMAZINI KIL HUZURA ER 16 4 Yanıtla
  • Danimarka: O eller çatal bıçak artık atmaz... 9 10 Yanıtla
  • mavi: Rahmetli ahmet kayanın ahıdır çıkıyor bi şekilde. 5 13 Yanıtla
  • Hasan SELÇUK : Zamanında yediğin hurmalar, şimdi yavrum tırmalar 6 10 Yanıtla
  • DUMAN: ırkçıların sözde onuncu marşını söylerken yine benliğini yitirmiş lanet ırkçıları AHMET KAYA ya karşı kışkırttın kaşık çatal attırdın da ne oldu,eline ne geçti,neyi kazandın sende piyonluk yaptın ırkçılara oyuncak oldun bak ne hale geldin,etme bulma dünyası çek çekebildiğin kadar. 6 9 Yanıtla
  • Hehe emrah: İçki iç, kumar oyna geçer. 7 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement