Özgecan'ın Adı Gaziantep'te de Yaşayacak - Son Dakika
Yerel

Özgecan'ın Adı Gaziantep'te de Yaşayacak

Şahinbey Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

02.03.2015 16:40

Şahinbey Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Belediye meclis salonundaki toplantının ilk 20 dakikalık bölümünde Başkan Tahmazoğlu, belediyenin çalışmaları hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

Gündem maddelerinin oylanmasının ardından Tahmazoğlu, geçen ay Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın isminin Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'ne verilmesi teklifini meclise sundu.

Özgecan Aslan'ın ismini yaşatmak ve saldırıyı kınamak istediklerini belirten Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Yeditepe Mahallesi'nde yaptırdığımız ve sadece bayanlara hizmet etmesiyle Türkiye'de bir ilk olan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'ne verilmesi konusunda diğer partilerin meclis üyeleriyle yaptığımız toplantılarla ortak bir karara vardık. Henüz resmi açılışı yapılmamış olan merkezimizin ismini Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi olarak isimlendirmek istiyoruz. Bu vesileyle Özgecan kızımıza Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz."

Konuşmanın ardından, Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'ne Özgecan Aslan'ın adının verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Özgecan'ın Adı Gaziantep'te de Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement