Özlem Çerçioğlu; "Bağarası Belediyesi'nin Işığı Sönmeyecek" - Son Dakika
Yerel

Özlem Çerçioğlu; "Bağarası Belediyesi'nin Işığı Sönmeyecek"

Özlem Çerçioğlu; "Bağarası Belediyesi\'nin Işığı Sönmeyecek"

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu’na Söke’nin Bağarası beldesinde ilgiyle karşılandı.

11.02.2014 14:46

Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'na Söke'nin Bağarası beldesinde ilgiyle karşılandı.

Bağarası Beldesi seçim bürosunun açılış töreni ve Pazar yerinde vatandaşlarla buluşmak üzere Söke'ye gelen Özlem Çerçioğlu; Bağarası halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran'a da büyük ilgilinin olduğu gözlenen Bağarası Belde ziyaretinde, Çerçioğlu ve Toyran Bağarası belde halkına hizmet sözü verdi.

"BAĞARASI BELEDİYESİ'NİN IŞIĞI SÖNMEYECEK"

Belediyelerinin kapatılmasıyla belde halkının üzüntü yaşadıklarını bildiğini söyleyen Aydın Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu; "Bağarası bölgenin hizmet merkezlerinden biri olacak. O nedenle Bağarası Belediyesi'nin ışığı hiç sönmeyecek" dedi.

"18 SAAT ÇALIŞIP, HİZMET ÜRETECEĞİZ"

Hizmet için halkın karşısına çıktıklarını belirten Özlem Çerçioğlu; "Aydın'ın 5 yılda geldiği nokta ortada. Aydın altın çağını yaşıyor. Söke ve Bağarası da altın çağını yaşayacak. Söke'ye bağlı tüm belde ve köylere hizmet gidecek. Süleyman Toyran Başkanım ile günde 18 saat çalışıp, hizmet üreteceğiz" dedi. Bağarası beldesi başta olmak üzere Söke ve çevresinin tüm sorunlarını yakından bildiğini, 2 yıldır aralıksız sorunlara çözüm üretmek, proje üretmek için çalıştığını belirten Özlem Çerçioğlu; "Hizmet denince akla Aydın gelir. Hizmet denince akla Özlem gelir, Hizmet denince akla Süleyman Toyran gelir. Hizmet için karşınızdayız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosu açılışı yapılırken, ardından pazaryeri gezildi. Pazaryerinde de Bağarası ve çevre köylerden gelen vatandaşlar Özlem Çerçioğlu ve Süleyman Toyran'a yoğun ilgi gösterdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özlem Çerçioğlu; 'Bağarası Belediyesi'nin Işığı Sönmeyecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement