Özlem Demir'in Sunumunda İpek Nur'la Coştular - Son Dakika
Güncel

Özlem Demir'in Sunumunda İpek Nur'la Coştular

Özlem Demir\'in Sunumunda İpek Nur\'la Coştular

Arnavutköy Belediyesi Koçlar parkı içerisinde yer alan sosyal tesisler de "Engelleri Birlikte Aşalım" birlik ve dayanışma programı ünlü televizyoncu Özlem Demir'in sunuculuğunda yapıldı.

18.03.2014 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un şehir merkezine en uzak ilçelerinden Arnavutköy'de, bedensel engelli vatandaşlarımız tarafından kurulan Arnavutköy Engelliler Derneği engelli yurttaşlarımız için her yıl geleneksel olarak "Engelleri Birlikte Aşalım" moral ve manevi destek programları düzenliyor. Bu yılda Arnavutköy Belediyesi Koçlar parkı içerisinde yer alan sosyal tesisler de "Engelleri Birlikte Aşalım" birlik ve dayanışma programı ünlü televizyoncu Özlem Demir'in sunuculuğunda yapıldı.

Engeller, Gönül dostlarıyla birlikte aşıldı.

Televizyon dünyasının ünlü sempatik yüzü seksi sunucu Özlem Demir'in sunuculuğunda Arnavutköy Engelliler Derneği Başkanı Dilaver Güngör'ün açılış konuşması ve solo konseriyle başlayan dayanışma programına, yerel seçimler dolayısıyla siyasi partilerin belediye başkan adayları ilçe yönetimleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri katıldı.

Arnavutköy Engelliler Derneğinin Belediye Sosyal Tesislerinde organize ettiği Engelleri Birlikte Aşalım sloganıyla tertiplenen programa katılan siyasi parti temsilcileri, belediye başkan adayları, sivil toplum kuruluşları yönetimleri ve iş dünyasının yöneticileri: Mhp ilçe yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Yüksel Emir, Chp ilçe yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Ruhi Tuncel, Saadet Partisi ilçe yönetimi ve Belediye Başkan Adayı Yusuf Dal, Bağımsız Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Av. Dilek Aras, Ordu Akkuşlular Dernekler federasyonu Başkanı Erol Savaş, Sultanbeyli Akkuşlular Dernek Başkan Yardımcısı Yüksel Mıhçı, Gül Medikal Sağlık Ürünleri yöneticisi Keban Karaman, Kubat Medikal Ürünleri Yöneticisi Ünzile Kubal, İşadamı Murat Öztürk, MTK prodüksiyon Nihat Tanrıkulu.

Ünlü televizyoncu güzel sunucu; İnsanın gözünün görmemesi, kulağının duymaması, kolunun olmaması bir eksiklik değil. Asıl eksiklik vicdanlardaki eksikliktir. Asıl eksiklik vicdan özürlüsü olmaktır! Düşüncesiyle her sene geleneksel olarak yapılan programda gönüllü olarak yer almakta ve engelli kardeşlerimize manevi destek olmakta. Sempatik sunucu her sene gönüllü olarak katıldığından ötürü engelli dostlarıyla arasında sıcak bir bağ oluştu. Programa katılanlar hatıra fotoğrafı çektirebilmek için birbirileriyle yarıştılar.

Programın finalinde sahne alan Türk Halk Müziğinin başarılı kadın solistlerinden dernek, vakıf, bayi geceleri ve festivallerin vazgeçilmezi, en çok tercih edilen ismi İpek NUR sahne aldı. Sanatçı İpek NUR iki saati aşkın sahne de kalırken engelli dostlardan gelen tüm şarkı ve türkü isteklerini yerine getirdi. Sanatçı İpek Nur şarkılarını seslendirirken engelli dostları da masalarında aileleriyle birlikte fotoğraf çekilmek için sanatçıyı neşeli zor anlar yaşattı.

Engelliler Derneği Kurucu Başkanı ve mevcut yönetimde başkan yardımcısı şair Ahmet Bey ve Akkuşlu şair Engin Gök şiirleriyle destek oldular.

Programın sonunda katılan ve programın gerçekleşmesine destek verenlere şükran plaketi takdim edildi.

Plaketle onura edilenler:
Özlem Demir – Televizyon programı sunucusu (programı sundu)
İpek Nur – Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı
Av.Dilek Aras –Bağımsız Arnavutköy Belediye Başkan Adayı
Ruhi Tuncel – Chp Arnavutköy Belediye Başkan Adayı
Yusuf Dal – Saadet Partisi Arnavutköy Belediye Başkan Adayı
Yüksel Emir – Mhp Arnavutköy Belediye Başkan Adayı
Fatih Babacan – Mhp Arnavutköy İlçe Başkanı
Nihat Tanrıkulu – MTK Prodüksiyon
Kezban Karaman –Gül Medikal Sağlık Ürünleri
Ünzile Kubal – Kubat Medikal Sağlık Ürünleri

Program toplu hatıra ve teşekkür fotoğraflarının çekimiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özlem Demir'in Sunumunda İpek Nur'la Coştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement