Özlem, Müthiş Bir Başarıya 'Ulaş'tı - Son Dakika
Spor

Özlem, Müthiş Bir Başarıya 'Ulaş'tı

Özlem, Müthiş Bir Başarıya \'Ulaş\'tı

Dicle Üniversitesi öğrencisi Özlem Ulaş, tekvandoda Türkiye ikincisi oldu.

17.04.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da 6-8 Nisan tarihleri arasında yapılan Üniversiteler arası Türkiye Taekwondo şampiyonasına katılan Dicle Üniversitesi BESYO 2.sınıf öğrencisi Milli Taekwondocu Özlem Ulaş 1.turda Karabük Üniversitesi'nde okuyan rakibini 10-1 yenerek 2.tura çıktı.

İkinci turda Kastamonu Bartın Üniversitesi'ndeki rakibini 16-0 yenerek çeyrek finale yükselen Özlem Ulaş, çeyrek finalde İstanbul Marmara Üniversitesi'nde okuyan Mili Taekwondocu olan rakibini nakaunt ederek adını yarı finale yazdırdı.

Yarı finalde de Kayseri Erciyes Üniversitesi'nden bir başka milli taekwondocu ile karşı karşıya gelen Ulaş, rakibini 7-4 gibi bir skorla geçerek Dicle Üniversitesi'nin adını Finale yazdırdı.

Finalde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğrencisi olan ve aynı zamanda milli taekwondocu olan bir başka zorlu rakiple karşılaşan Ulaş, baştan sona üstün götürdüğü ve son saniyelere 7-4 üstünlükle girdiği müsabakada hakemin bir anlık konsantrasyon kaybından dolayı verdiği yanlış bir kararla 7-7 berabere bitirmek durumunda kaldığı maçı uzatmalarda altın vuruşla üniversiteler arası Türkiye İkincisi oldu ve Üniversiad elemelerine gitmeye hak kazandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Özlem, Müthiş Bir Başarıya 'Ulaş'tı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement