Öznurtepe'nin Yolları Asfaltlanıyor - Son Dakika
Güncel

Öznurtepe'nin Yolları Asfaltlanıyor

Öznurtepe\'nin Yolları Asfaltlanıyor

Gazipaşa ilçesindeki Öznurtepe Mahallesi'nde asfaltlama çalışması başlatıldı.

07.09.2016 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazipaşa ilçesindeki Öznurtepe Mahallesi'nde asfaltlama çalışması başlatıldı.

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik'in talimatıyla Sugözü grup yolundan Öznurtepe Mahallesi'nin Sofran, Örcün ve Nenek mevkilerindeki yolların asfaltlanmasına başlandı.

Gazipaşa Belediyesi asfalt şefi Hasan Deniz Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Öznurtepe'nin kurulduğundan beri ilk kez asfalt yola kavuşacağını belirtti.

Belediye Başkanı Çelik'in bu konuya özel önem verdiğini dile getiren Özkan, "Başkanımız özenli davrandı. 6 bin 300 metre Sugözü grup yolundan Sofran, Nenek ve Örcün mevkisine ulaşan yolda çalışma yapıyoruz. Buranın filler ve astar çalışmasını tamamladık." dedi.

Özkan, belediye olarak bu yıl 50, 60 kilometre asfalt çalışması yapmayı hedeflediklerini ifade ederek, söz konusu yol çalışmasının yıllardır büyük bir sorun olduğunu dile getirdi.

Öznurtepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Karabulut da "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve Gazipaşa Belediye Başkanımız Adil Çelik'in desteğiyle mahalle ve grup yollarımız asfalta kavuşuyor, çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öznurtepe'nin Yolları Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement